Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-12, 20:01   #750
Kachula82
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

Cytat:
Napisane przez Adzi07 Pokaż wiadomość
No wlasnie co do tego szamponu to wczoraj szukalam czegos bez silikonow i nadzialam sie na ta serie.I wiecie co ?? Doznalam szoku jak zobaczyłam ile produktów jest tej firmy.A o tych szamponach dla blondynek to myślałam ze padnę"" super odżywki,szampony,szamponi ki w takim malutkich buteleczkach chyba 150ml. typowo srebrne,No porostu rewelka.Chyba się na jakiś skusze.A no i konsystencja i kolor super.Na pewno świetnie niweluje żółć bo to kolor delikatny fioletowo-srebrny.Chyba warto zwłaszcza za tak niska cenę zaryzykować.
O kochana ja musiałam wyjechać z miasta i w sklepie takim osiedlowym w małym miasteczku znalazłam super produkty tej firmy. Jakiś spray z jedwabiem na KWC polecany też. Nie miałam niestety kasy na kosmetyki tylko na pieluchy i nie kupiłam... Do tego ceny są super przyzwoite! Np zwykły szampon do blondu (jak Joanny) kosztował tylko 5,48zł a dodam że to był jeden z droższych sklepów w tym miasteczku

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
jakbym to robiła to albo u fryzjera, albo do koleżanki fryzjerki bym zadzwoniła, ale co ten toner daje?? i czy to się wypłukuje czy już na stałe tak jest jak zrobię??
Słuchaj najlepiej przejrzyj sobie ten poradnik na stronie Prosalonu:
http://www.prosalon.eu/admin/Editor/...CJA_srodek.pdf
Tam jest napisane co nieco o koloryzacji. A o mix tona to najlepiej spytaj fryzjerkę bo w końcu prosalon to profesjonalne farby i fryzjer powinien wiedzieć że jakieś tonery czy coś też istnieją. Ja się niestety nie znam.

Aby mi się tak chciało jak mi się nie chce...

Kachula82 jest offline Zgłoś do moderatora