Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 09:21   #342
libelle
Zadomowienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość

Ja też się chętnie z kulką spotkam A co z tą wizytą na śląsku, co?
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Tą z otatniego zdjęcia zamawiam jak się zaczerwieni!!
Dziewczyny a Wy byłyście już w ty parku miniatur ??
Może by tak razem tam pojechać jak już doturlam się do Kraka ??
Co Wy na to ??

Ania truskawka zamówiona

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
jakby kogo interesowało, to informuję, że wciąż żyję
Chilanes a planowałaś coś innego

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość
A ja tam wolę mój włoski
A z MONem to oczywiście nigdy nic nie wiadomo. Wszyscy myślą, że jak wojsko - to wszystko jest na tip top, a potem jak mówię jak jest naprawdę to się dziwią.
U mojego tż zwolnienia w wojsku.... na szczęście mojego to ominęło póki co ale kto to wie co będzie w październiku
Do tego niby urlop zaplanowany mają na lipiec -wcześniej było, że na sierpień i tak sobie ustaliłam urlop w pracy - ale oczywiście nie mam co zamieniać bo kto to wie ile razy się zmieni jeszcze ten termin urlopu
No i oczywiście coś co uwielbiam... poligon od tej niedzieli 2 tygodnie
My się dowiedzieliśmy niedawno że u mnie w Kielcach mają likwidować ten punkt szkoleniowy na misje. To już reszteczka z tego co zostało z jednostek które tu kiedyś były. Ponoć wszystko ma być zamknięte do końca tego ewentualnie do przyszłego roku. Tak więc też będą zwolnienia a my możemy zapomnieć o jakichkolwiek marzeniach o przenoszeniu TŻta bliżej.

Urlop też mamy zaplanowany jeszcze w zeszłym roku na siepień/wrzesień, ale udało nam się między czasie też coś innego zaplanować na ten czas Tak więc nawet jak by się plany urlopowe zmieniły, to i tak TŻ będzie ze mną

Muszę się powoli ogarnąć bo mam trochę pracy a dziś sobie odespałam wszystkie te zawalone wieczorki i poranki

libelle jest offline Zgłoś do moderatora