Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-13, 17:29   #3179
Agatheska
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
dziewczynki a co zamawiacie w kat. 08/2010,09/2010 i 10/2010???? jestem ciekawa co wy zamawiacie i porownac z tym co ja zamawiam...hehe
w katalogu 8 mam wstępną listę, która zapewne ulegnie weryfikacji, jak tylko katalog znajdzie się w moich dłoniach
  • mata plażowa - stanowiąca komplet z ręcznikiem
  • coś z biżuterii może skuszę się na komplet tych bransoltek Adeline lub bransoletki Chloe
  • żel liftingujący do biustu, pamiętam, że chwaliłyście efekty po zastosowaniu
  • nowy dezodyrujący krem z serii FW z olejkiem miętowym,
  • spray do stóp z FW

także bez szaleństw

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
To raczej bardziej na korektor wygląda, jak się tym maziać po twarzy
Wiem właśnie dlatego napisałam, że jest taki mus w sztyfcie, podobny do korektora, ale to podkład. Oto informacje o nim oraz zastosowanie, zaczerpnięte z Poradnika Avonu:

Innowacyjna lekka konsystencja, pozwalająca na wyjątkowo delikatne nakładanie, pozostawia skórę gładką, z aksamitnym wykończeniem. Zapewnia doskonałe krycie od lekkiego do średniego.

Wygładzający mus w sztyfcie „Idealny kolor”
- środkowy sztyft (część wewnętrzna) zapewnia delikatne i jedwabiste krycie; sztyft piankowy
(część zewnętrzna) zawiera składniki zmiękczające, które daje poczucie miękkości i nawilżenia
- praktyczne opakowanie, dzięki czemu kosmetyk możesz mieć zawsze przy sobie
- 5 odcieni, odpowiednich dla większości karnacji
- dla skóry normalnej i mieszanej

Nakładanie:
Łatwiej się nie da! Czubkami palców nakładaj podkład punktowo na całej twarzy. Następnie rozprowadź starannie, zwłaszcza wokół nosa i oczu, aż uzyskasz pożądany efekt

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

z katalogu 9:
  • skuszę się na którąś z wód toaletowych z serii Ice Sheers, gdyż lubię takie orzeźwiające, świeże i lekkie wody na upalne dni
  • torba plażowa z kolekcji - chociaż zastanowię się głęboko, czy ją wziąć, gdyż uważam, że jej cena przekracza trochę moje wyobrażenie
  • ze dwa błyszczyki powiększające usta z ostatniej strony

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

natomiast z katalogu 10:
  • kapelusz podoba mi się
  • limonkowy lakier do paznokci ciekawe, jak faktycznie wygląda
  • nowy balsam nawilżający z serii Avon Care
  • żel pod prysznic XXL Reflection, bo uwielbiam ten zapach, oraz Lagoon

ogólnie 10 dla mnie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora