2006-05-27, 10:47
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Do posiadaczek pióra kulkowego i wiecznego
Mam parę pytań. Otóż miałam zamiar kupić sobie pióro kulkowe, ale poczytałam tutaj w jednym wątku, że dziewczyny strasznie zachwalają wieczne. Ja takie mam, tylko że kupiłam najtańsze jakie bylo bo potrzebowałam do pewnej pracy plastycznej. Jak to teraz odnowić ? Jak napełnić żeby pisało ? Bo to ma taki jakby foliowy woreczek i jak to kiedyś napełniałam poprzez wylanie atrametu < z naboi do pióra kulkowego > na papier i przykładając koncówkę pióra, naciskałam na takie cos specjalne po nałozeniu tego na woreczek foliowy. Może Ci, co mają to mnie zrozumieją Nie wiem czy to odbrze bo nigdy się nie chciało napełnić do końca i zawsze sie duzo marnowalo. Jak napełnić pióro wieczne ? Aha i czy ono brudzi ? tzn. jak napiszecie coś i przejedziecie po tym palcem to się rozmaże ? Pomóżcie, mam dość długopisów, które są jak dla mnie takie pospolite, ja chce coś stylowego A może najtańsze do do wywalenia się nadaje ? Jeśli tak to czy pióro kulkowe brudzi ? Bo jak nie wyjdzie z wiecznym to kupuje kulkowe.
|