Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-13, 17:17   #4689
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kwiatuszku ładne imiona

a ja jestem ciekawa. Jesli u mnie wizyta u gina prywatnie (bo zawsze do niego prywatnie chodze) kosztuje 90zł i w tym jest usg i wszystkie badania (tylko za cyto sie płaci 20 zł, bo on wysyła je i nie bada tego sam) to czy w ciązy usg tez bedzie w cenie?? mam nadzieje, ze tak bo z Torbami pójde hehe

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

w ogóle jestem na maksa przejedzona. wczoraj o 19 mówie sobie zjem kolację to nie będe się jak zwykle objadała na noc. wiec zjadłam 3 kanapki z salami ale naszło mnie na słodkie wiec zrobiłam sobie kaszkę manną z syropem malinowym i zajadłam to kanapką ze smalcem i ogórkiem małosolnym myslałam, ze padnę. a pote o 22 oglądałam YCD i... znowu zgłodniałam. tym razem zjadłam 2 kanapki z salami i... pół opakowania orzeszków w ciescie nawet ochoty na sniadanie dzis nie mam
Niezle ja naraz 3 kanapek nie wciagne ,a co dopiero z kaszka

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora