2010-05-13, 21:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
Napisane przez OlkaR
Ilsa nienawiść to bardzo silne uczucie i mocne słowo więc radzę nim tak nie rzucać na lewo i prawo.
A co do Twojego.... no cóż, moim zdaniem to maminsynek i tyle.
|
ja wiem że reaguję emocjonalnie, zresztą ryczałam na ulicy i w centrum handlowym, po prostu mnie zawiódł, czuję się strasznie, przekreślił tym wszystko co budował przez miesiąc. I jeszcze w sobotę będę go widzieć bo przecież ta pizza z rodzicami :/ to rodziców i brata z narzeczoną się nie boi a moich przyjaciół tak ?
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
Ale to nie wymówka , że boi się ludzi ....
Pewnie dostał lepszą propozycję i woli iść ze znajomymi .
|
nie miał żadnej innej propozycji, siedział w domu, pewnie grał. Może nawet kazali mu koledzy zabić z nimi jakiegoś bossa i dlatego został a do mnie zadzwonił że się boi... ale ostatecznie było sympatycznie bo jak już się uspokoiłam to stwierdziliśmy że zamiast na bilard pójdziemy do kawalerki koleżanki i śpiewaliśmy sobie, wygłupialiśmy się i rozmawialiśmy. A ci co ich miałam swatać chyba się polubili, łaskotali się, on ją nosił na rękach i dała mu numer poza tym opowiedziałam jej że inny co się o nią stara rozpowiada o niej niestworzone rzeczy (prawda) więc tamten będzie zlikwidowany i jak ten moj się postara to może wyleczy rany i staną się parą byliby słodcy razem
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
dieta cud , jesz wszystko ile chcesz kiedy chcesz , jak schudniesz to będzie cud 
|

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
ja napiszę Wam, że czytam właśnie wątek na forum Oazy o tym, że kobiety niedziewice nie powinny mieć na ślubie białej sukni, bo biały to kolor cnoty. i te kobiety, co przed ślubem się kochały z narzeczonym, powinny ubierać beżowe/czerwone i inne kiecki, by wszyscy zebrani wiedzieli, że to nawrócona grzesznica, a nie świętoszka 
|
moja mama i babcia też tak uważają
|
|
|