Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki Podkład?
Wątek: Jaki Podkład?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-27, 12:21   #25
JOANNA16
Zakorzenienie

Dot.: Jaki Podkład?

Cytat:
Napisane przez rambo
co do pójścia z torbami - nie musisz kupować wszystkiego na raz ...

Na początek - dobry krem, żel do mycia twarzy , koniec z kranówą, wizyta u dermatologa i jakaś maść (nadal obstaje przy Protopicu)

od razu zobaczysz poprawę

peelingi, wody termalne, toniki, mleczka, odżywki - to wszystko są dodatki, które pomagają, ale tylko przy dobrych kosmetykach bazowych.
Zatem jeśli zakupisz sobie np. wodę termalną i nawet bedziesz cały dzień chodzić i się nią psikać, a nadal bedziesz myć twarz wodą z kranu i ostrym żelem poprawa bedzie znikoma, a nawet może nie być jej wcale

Musisz być też cierpliwa, wszystko przychodzi z czasem, powoli sytuacja będzie się poprawiać. Moja się tak poprawia z dwa lata już (mniej więcej pd tego czasu mam kompletnego świra na punkcie mojej cery no i makijażu oczywiście, przed tym też mnie to interesowało, ale teraz podchodzi pod paranoję ). I pomimo, że z dnia na dzień nie widzę różnicy rzadnej, to patrząc na zdjęcia czy przypominając sobie swoj odbicie w lustrze sprzed lat kilku różnica jest wręcz diametralna I to mnie bardzo cieszy

kurde ale ja głupia jestem wczoraj znowu umyłam kranowka ale biepla nalezy mi sie wiec bo mam przegotowana woda myc buzke? dzieki za cennik bardzo dokładnie czyatmto co mi piszesz prawdziwy z ciebie