Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pomoc meza
Wątek: pomoc meza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-27, 14:33   #9
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr
Dot.: pomoc meza

Cytat:
Napisane przez jastin83
No mi sie akurat wspaniały mąż trafił
Jeśli chodzi o okres kiedy byłam w ciązy,to był wspaniały,codziennie przynosił mi kilogramy owoców na które miałam cały czas ochote,dbał o mnie i wspominam ten czas cudownie
Razem też rodziliśmy był ze mną na porodówce od początku do końca a rodziłam 15 godzin
Kiedy urodziła sie Wiktorka pierwszy ją wykąpał,bo ja sie troche bałam,poza tym po porodzie nie wszystko można robić,jedyna rzecz przed którą się miga to przewijanie no i tego nie robi do dnia dzisiejszego,ale nie mam mu tego za złe.W nocy też nie wstaje no bo i po co? Ja karmie piersią i to ja wstaje on cycusia małej nie da więc nie ma takiej potrzeby,a Wikunia tylko po to w nocy sie budzi,karmie ją i ona dalej śpi Poza tym mój tż pracuje,a ja jestem w domku z mała więc kiedy ona zaśnie w dzień to ja moge sobie też sie zdrzemnąća jemu było by ciężko odespać ten czas!
Pozdrawiam wszystkie mamusie i maluszki
U mnie była i jest identyczna sytuacja, nic dodać, nic ująć , tylko mój poród trwał 5 i pół godziny.

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując