Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marina di Lesina - Włochy, obóz opinie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-14, 17:52   #5
xxemi
Przyczajenie

GG do xxemi
Dot.: Marina di Lesina - Włochy, obóz opinie

Cytat:
Napisane przez gabrielcia Pokaż wiadomość
hmm... generalnie wszystko jak tam jest? czy jest tam na prawde aż tak spokojnie, że aż za? czy jest gdzie poimprezować/wyjść? jak plaża? ogólne wrażenia? czy warto się tam wybrać i czy byłas może w hotelu Maddalena Club?
z góry dzięki za wszelkie info ;*
hmm, mnie się tam bardzo podobało, jeden z moich najlepszych obozów. Czy jest spokojnie, to zależy, mieszkają tam włosi, którzy lubią broić, lubią też polki i często bywają pod hotelem w nocy ;D Poimprezować raczej nie, ale jest świetny aquapark w pobliżu, może wychowawcy zaproponują wam wyjście tam. Tak, mieszkałam w hotelu Maddalena Club. Też jest świetny mimo wszystko. Jest winda, pokoje troszkę są ciasne, ale mają klimatyzację i fajne łazienki. Najlepiej wspominam włochów, którzy przyjechali tam też na obóz, gadaliśmy z nimi przez balkon i byli baaardzo przystojni ;D i w wieku 13-17. Do plaży jest kawałek, ale idzie się fajnym deptakiem, po drodze są sklepiki, lodziarnia, pizzeria, targ z murzynami czy co to było można było się z nimi targować i mówili na nas "piękna" . Plaża jest super, najlepszy oczywiście był sklep przy plaży, polecam siorbery mangowe i lody tam właśnie było dużo włochów i grali w piłkarzyki, można tam usiąść i się ochłodzić bo tam jest meeega gorąco. Wydaje mi się, że w tym sklepiku wydałam najwięcej kasy są też prysznice i śmieszny plac zabaw xD taki maciupki. dla każdego pokoju na plaży dostajecie parasol i leżak. W pokojach jest jedno łóżko piętrowe i suszarki w łazienkach, blisko hotelu jest też supermarket. jedzenie: codziennie makaron haha za każdym razem się już z tego śmialiśmy. nawet chleb smakował jak makaron, ale generalnie wszystko było zjadliwe. Ale! Jeśli nie zjecie jakichś kiełbasek to uwaga, bo mogą one znaleźć się w kanapkach jako prowiant. Do obiadów były desery, zawsze 1 butelka wody mineralnej na stolik, kiedy czekało się na obiad czy śniadanie, można było pooglądać vive(był telewizor obok recepcji). Woah! Ale się rozpisałam. Mam dużo fot, jak chcesz to wyślę.

2.06-bal gimnazjalny
xxemi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując