Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-14, 19:18   #12
misialinana
Rozeznanie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.II

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
bo wiadamo ze bez malego grzechu dieta jest do dupy nie podobna hehe
Święte słowa!

Moje podsumowanie dnia. jak już pisałam - było 600kcal... do tego doszło: 4 połówki ziemniaczków (gotowanych w mundurkach) były sporę, więc licząc wg. ilewazy.pl policzyłam jak za 4 sztuki i wyszło 262, trochę sera fety 120, kawałek ogórka i pomidora 30, 3 plastry sera żółtego 100 (w sumie to nie wiem po co ten ser żółty ) RAZEM 1112... (w każdym razie mniej niż 1200.. ufff) Nie jestem zadowolona z tej diety... ale cóż, jem co mamy.

Ciekawe co jutro pokaże waga... i czy w końcu uda mi się 'posiedzenie' bo mam z tym problemy i od kilku dni chodzę z pełnymi kiszkami

oki.. dziś już chyba więcej nie napisze, bo tylko bym smęciła... do jutra...

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Dobra, nie mogłam się powstrzymać! Jedna z dziewczyn, której już nie widujemy na forum (napisze tylko, że była z nami od stycznia do marca - 174wzrostu zaczynała o 65kilo) właśnie zobaczyłam jej zdjęcia na nk..

Chyba osiągnęła 'wymarzoną' wagę.. tylko, że aż jej kościsty mostek wystaje nad cyckami, talia chyba z 50cm. o jaaaa tak nigdy nie chce schudnąć!!!! A 2 miesiące temu pisała, że jej się boczki i uda trzęsą jak galareta??!!! Szkoda mi tych ślicznych szczupłych dziewczyn, które odchudzają się aż do przesady i najgorsze jest to, że one naprawdę wierzą, ze są za grube! Dla mnie to nie do pojęcia...

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-05-14 o 19:22
misialinana jest offline Zgłoś do moderatora