2010-05-14, 20:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
Dzięki babeczki 
Normalnie żywcem jaja. Tż przyszedł, poleciał do apteki po tą nospę... przychodzi i mówi, ze pani w aptece odradzałaby jej wzięcie.. i czy mam ją brać z polecenia lekarza..tż chyba poskarżył jakie to mam dolegliwości... no i powiedział, zgodnie z prawdą, że nie z zalecenia lekarza.. to ta baba mu powiedziała, ze nie poleca bo jak jestem w tym zaawansowaniu ciążowo to nie powinnam jej brać bo jeśli to skurcze porodowe to je osłabię i cośtam cośtam... no to ja w końcu pytam czy ją kupił.. i mi mówi, ze się wystraszył i nie wziął  no to zrypkę dostał jeszcze on biedny a i babie z apteki nie oszczędzałam różnych epitetów.. bo co ją to obchodzi, klient chce nospę, sprzedaję, kasuję i dowidzenia.. choć może dobrze że pytała o coś bo różnie to ludzie mieszają lekami.. oj w każdym razie poleciał raz jeszcze, kupił, więc wzięłam dwie o 19:30 dopiero.. chyba powoli puszcza, choć nie jestem pewna. Dzidzia się rusza, więc chyba nie ma powodów do większej paniki 
|
Łoo.. głupia baba.. No chyba 32 tydzien to jednak dobrze by było jak by osłabiła nawet te porodowe skurcze.. bo i by przeciągnęło i wogole, niewiem tak mi się wydaje.. 
A takie skurcze we wczesnym tygodniu moga prowadzić do wczesniejszego rozwarcia szyjki itp..
Dobrze ze kupił 
|