2010-05-14, 19:36
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
heloł 
Cytat:
Napisane przez Ravenne
y w środę mieliśmy dzień wyjazdowy, byliśmy u ortopedy i neurologa. Z bioderkami wszystko dobrze, mamy teraz się stawić jak Ala zacznie chodzić na ocenę chodu.
U neurologa wszystko super, asymetria jest, ale minimalna i trzeba się mocno przyjrzeć, żeby coś zauważyć. Pani neurolog wzięła Alę za 8 miesięczne dziecko Mała dobrze się rozwija i nawet trochę do przodu jest, więc jestem super spokojna i szczęśliwa (tfu tfu).
Poza tym Alicja zaczęła śpiewać sobie takim cienkim głosikiem i zaczęła dźwigać pupę do góry  Siedzi już prawie samodzielnie, czasem się jej jeszcze kiwnie i wtedy ma taką zdziwioną minę. 
|
no pięknie to mamusia może być dumna 
Cytat:
Napisane przez mamrotka
Olcia cudna  jaka kiecka
My wit D bierzemy prawie od poczatku 3xtyg bo mala ma male
ciemiaczko i zeby za szybko nie zaroslo  A teraz to kazala nam rac 2xtyg bo raz ze ciemiaczko ladnie zarasta a dwa mala ma czasami kupki takie zbite i to podobno od tej wit D tak jest 
Skoro taki numer z tym glutenem to moze i my dlatego sie wstrzymujemy ze mala jest takim pulpecikiem  zadzwonie jeszcze do pediatry i sie dopytam 
|
dziękuję 
a muszę się wybrać do lekarza i zapytać co z tą witaminą, bo teraz zgłupiałam nie wiem czy codziennie czy co 2-3 dni dawać..
Cytat:
Napisane przez xpressja
a ja też siedzę 
|
no pięknie 
jak nam te dzieci szybko rosną!!
Cytat:
Napisane przez asioczka
|
Farm Ville mam tam konie, krowy, kury, kaczki, owce, lamy, żółwia a do tego paletko upraw, sadzę warzywa, owoce, zboża itp a potem zbieram plony itp itd koleżanka mnie wkręciła i tak codziennie sobie zaglądam na tą moją wieś 
dziękuję za komplement 
a te zabawki sassy są super, mamy konika i Ola go baaaaaaaaaaardzo lubi 
belladonna -   d la naszego 4-miesięczniaka
Cytat:
Napisane przez mamrotka
laski jak stosujecie żele na dziasełka ? mamy bobodent i jak smarujemy to ona go zjada  czy on w takim razie działa ?
|
kin baby, ale Ola tez go zjada i nie wiem czy pomaga 
Cytat:
Napisane przez agapiw14
To znowu ja  mam pytanie czy Wasze ząbkujące dzieci oprócz tego , że są strasznie marudne to śpią oprócz nocy również cały dzień? 
|
córka moich znajomych spała 24 h aż nawet pojechali z nią do lekarza i im powiedział że jedne dzieci przesypiają ząbkowanie a inne wrzeszczą non stop
|