2010-05-14, 23:05
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Dziękuję Wam wszystkim . Wasze słowa pocieszenia naprawdę wiele dla mnie znaczą.
Mam waleczny charakter jeśli chodzi o przeciwności losu i napewno się nie poddam, to nie w moim stylu chociaż bardzo się boję, ale wiem, że muszę dać radę.
Dużo czytałam, stąd wiem, że nie można tego dusić w sobie i to naprawdę pomaga, naprawdę dużo rozmawiam z bliskimi ludzmi.
Z całego serca wierzę, że nam wszystkim się uda dochować gromadki dzieci, mi się maży trójka chociaż mój mąż jest tym lekko przerażony.
Dla mnie ważna jest wizyta u lekarza 19 maja, a później jak będzie wszystko ok, to mamy na początku czerwca urlop i wyjeżdżamy na mały wypoczynek a wtedy ....
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------
Bardzo ważne jest nastawienie psychiczne, ja jak mnie nachodzą złe myśli to je na siłę odrzucam i myślę pozytywanie bo wiem, że to mi w przyszłości pomoże.
Może to głupie co teraz napiszę, ale wydaje mi się, że w całym naszym myśleniu i analizowaniu najlepsze jest tak naprawdę poprostu nie myślenie i zupełny bark analizowania, bo tak naprawdę najważniejsza jest nasza psychika i chyba o to w tym wszystkim chodzi.
Nie możemy rozpamiętywać.
|
|
|