Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-15, 15:53   #1036
Cinanter
Raczkowanie

Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Eva ID ja jadę z powrotem do Doha na wizie załatwianej przez firmę TŻ ta nie wiem , jak oni tam to załatwiają, da mnie ważne , że mam papierek. Ale oczywiście nie mogłabym tam zostać na stałe gdyby mnie ktoś nie zatrudnił. W Europie miałam rozmowę z firmą , która jest mną zainteresowana i oni oczywiście podejmują się załatwienia wszystkich formalności itd. Ale mój TZ mimo wszystko chce ślubu bo my myślimy aby po Emiratach pojeździć samochodem i ponoć jak nie jesteś żoną to są problemy a samochodem milion razy lepiej niż samolotem , bo 1 masz wszędzie samochód możesz wszędzie dojechać, wszystko zobaczyć 2 taszczyć ze sobą bagaże plus ciężki sprzęt nurkowy to raczej komfortowe nie jest. My jesteśmy tacy bardziej przygodowcy niż hotelowcy - tu pojechać tam zobaczyć każdą noc spać gdzie indziej itd ... No i cena benzyny - tańsza niż woda mineralna ach motor mi się marzy z tą ceną
Albo Veyron - jak marzyć to marzyć
Cinanter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując