Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-15, 19:04   #3667
konspiracja
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a gdzie się Konspiracja podziewa ??
Cześć Kochane!
Mnie to chyba nikt juz nie pamieta anie nie lubi.... buuuuuuuuuuuuu :-(
Jednaś Ty Brombiś raz mnie pomniała...

Dziewczyny mam przymusowy detoks od wizazu i netu w ogole... padł nam komp a ściślej mowiac dysk twardy, lapek pojechal do serwisu i chyba jeszcze wroci bo oczywiscie chyba nie wszystko jeszcze zrobili jak powinni

Nie mam szans Was nadrobic, mam nadzieję ze u wszystkich wszystko ok i dzieciaczki zdrowe. Ciekawa jestem bardzo jak radzą sobie mamusie, ktore wróciły juz do pracy i kto ze starej druzyny wytrwał jeszcze na cycu? My oczywiście wprowadziliśmy i sloiczki i gluten, ale na cycu nadal jedziemy w roli glownej.

Bardzo mi Was brakowało, na poczatku myślałam ze bez kompa będe umierac z nudow, ale czasowo sie zagospodarowalam i na brak zajec dobre sobie - przy małym dziecku nie narzekam. Czyli bez kompa da sie zyc ...ale co to za zycie

Pozdrawiam Was serdecznie i postaram się jak najszybciej "wrocić do żywych" buziaki!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora