2010-05-16, 11:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Napisane przez Cocaine essence
Powiedziałam mu od razu, zresztą on nie jest głupi, wie , że ja jestem taka , że pewnych spraw nie umiem wybaczyć. Że uprę się , będzie mnie bolało, ale nie zmienię zdania, dlatego zaczął pisać tak jakbym już postanowiła.
Widzisz Sweet, dla mnie też to jest nie do pomyślenia.
Gdyby przyszła tu inna dziewczyna i to napisała powiedziałabym jej pewnie , że jest młoda i piękna i znajdzie lepszego, bo na to nie powinna sobie pozwalać.
A tu w gre wchodzą emocje, ludzie na których się zawiodłam.
Nie wiem co powinnam zrobić właśnie dlatego , że nie wiem czy umiałabym żyć normalnie myśląc , że kiedyś mnie szarpnął.
To był drugi raz, kiedyś, dawno temu pokłóciliśmy się, ja chciałam odejść, a on złapał mnie za mocno za rękę. Wtedy powiedziałam, że jeżeli to się powtórzy to odejdę.
Liczyłam , że się nie powtórzy.
|
Przez szarpnięcie nie skreślałabym wszystkiego od razu..... Zreszta, masz intuicje, co ona Ci podpowiada? Czujesz strach, gdy przebywasz z TŻ? Czujesz, ze mogłby Cie skrzywdzic? Wiesz... teraz modne jest dawanie takich rad: szarpnął cie, drugi raz, wiec na pewno bedzie cie bił itd, odejdź bo młoda jestes, piekna, ułozysz sobie zycie z innym. NIestety jedna ktos nie popatrzy na to z drugiej strony-ze to mogł byc przypadek... ze chłopak moze juz sam nie wiedzial co robic i dlatego złapał cie mocniej za tą reke... NO nie wiem. Trzeba znac te osobe, zeby ją oceniac. Ode mnie na pewno nie uslyszysz-uciekaj od niego, bo to na pewno damski bokser. Nie chce go oceniac i nie bede. Proponowałąbym rozmowe z nim na spokojnie własnie o tym, czego sie obawiasz i jak patrzysz na te sytuacje. Jesli on nie widzi w tym szarpnieciu nic złego to wtedy rozwazyłabym czy byc z taka osoba, czy nie... Bo najwazniejsze, to zdawac sobie sprawe z tego, ze zrobiło sie coś źle i walczyć z tym... Jeśli dla niego to normalne to [powinna ci sie zapalić żółta lapka.
Dajcie sobie troszke czasu i pogadajcie na spokojnie jak opadną emocje.
|
|
|