Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-16, 17:37   #3485
gabisun
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
zgadzam się w 100%

a brzuszek masz malutki i zgrabniutki przytyłaś coś w ogóle ??
nio 3kg
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gratuluje

sliczny brzuch
a co do poroduto mam takie samo zdanie.. wszystko zalezy od podejscia.. a bolec bedzie tak czy siak.. pomoc moze znieczulnie...
a ogolnie to porod sn boli bardziej to wiekszy wysilek ale szybciej dochodzi sie do siebie (a juz wogole jak nie nacinaja) a cesarka niby latwiej i nie ma partych.. ale nie mozesz nic dzwigac itd.. wiec wyjscie na spacer przez pierwszy czas to tragedia jestes ciagle od kogos uzalezniona..
dziękuję
ponoć jesli chodzi o sn to nie parte są najgorsze tylko te skurcze zanim dojdzie do rozwarcia. No dużo szybciej babeczki dochodzą do siebie i smiagają po korytarzu, a po cesarce to bidulki trochę się namęczą jeszcze, a weź tu jeszcze ciesz się maleństwem jak nawet kichnąć nie można Kurcze tylko czasami nie ma wyjścia i muszą zrobić cc
co ja tu narzekam, damy radę

Cytat:
Napisane przez Zuziczka Pokaż wiadomość
Gabi- ale ty tam w zasadzie nie masz tam zadnego brzuchola, glupotko! Sliczna figurka! Moj brzuchol o miesiac mlodszy jest znacznie wiekszy
Co do cesarki to sie z toba zgadzam, tez wole porod naturalny, choc sama mysl mnie narazie przeraza. A do SR nie bede chodzic przed, ani wlasnej poloznej nie planuje, wiec bede liczyc li i wylaczni na siebie!

Co prawda mam wade wzroku, srednia- bo ponad -5dioptri i musze zalatwic zaswiadczenie od okulisty. To samo z polamanym tylkiem- zaswiadczenie od ortopedy. Ale mimo wszystko mam nadzieje, ze porod naturalny dojdzie do skutku. CC to zawsze operacja ,a z tak duzymi cieciami roznie bywa. Poza tym dluuuugo dluzej sie goi i nie ma sie gwarancji, ze cie nie zszyja jak "prosiaka" bo lekarz bedzie pilnie potrzebny gdzie indziej.

nie poszlam dzis na zajecia troche z lenistwa, troche z przeziebienia, troche bo burdel w chacie... Pokrzyczcie na mnie, bo to takie nieodpowiedzialne bylo
jak to nie mam do tego coraz częściej mnie gniecie jak się schylam
Jesli chodzi o zaświadczenia do cc to w szpitalu i tak robią jeszcze raz konsultację u swojego lekarza. Z tego co wiem wada wzroku nie jest wskazaniem, chyba, że jest duże ciśnienie w dnie oka i jest ryzyko odklejania siatkówki będzie na pewno tak jak zechcesz

A na pewno nic się nie stanie jak raz na zajęciach nie będziesz zresztą w takim stanie możemy sobie pozwolić na więcej

Cytat:
Napisane przez majka59 Pokaż wiadomość
gabisun-sliczny brzuszek zgrabniutki
dziękować
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

gabisun - ale zgrabniutki brzusio jeju a taki mały , mój w 18 tyg większy jakiś już ...heh
nio bo mój jakiś taki rozlazły teraz go sobie mierzę żeby lepiej obserwować jak rośnie, na razie 78 cm, ciekawe ile będzie w 9 miesiącu

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora