Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-17, 11:29   #956
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
Dzięki Aniu
już się zdecydowałam na opcję welonu popiętego od dołu
Cieszę się,że przelano Ci wypłatę-tyle teraz wydatków, a jak kasy nie ma, to jeszcze dodatkowe fruzstracje niepotrzebne.

Ja bym tą "rodzinkę"
co jedna/ jeden to lepszy
my bylismy wczoraj z rodzicami na obiedzie, a potem poszliśmy do faceta od sali-gadaliśmy z 1,5 godziny.
Wszystko ustalone, trochę się pozmieniało-jednak będą z tyłu małe baloniki bordowe z helem, tych okien okrągłych nie będzie widać, bo postawią taką ściankę, żeby salę zmniejszyć (za dekorację dopłacimy ok400zł), bo nas mało będzie (55 osób z nami, djem, fotografem i dziećmi-samych dorosłych, co będą balować jakieś 45 osób).Krzesła kupili jakies nowe bordowe (miały byc w białych pokrowcach,ale ponieważ obrusy białe, dekoracje na stole białe, to może zbyt by się to zlewało...)
Moja ciocia potwierdziła wczoraj, a bylismy przekonani,że jej nie będzie...
miało byc także sniadanko tylko,ale będą od 12 poprawiny- troszkę w związku z tym pozmieniały się koszty,ale mimo zwiększenia kwoty za poprawiny, to przez zmniejszenie liczby gości dorosłych wyszło nam ok.1500 mniej niż początkowo liczylismy
Wódkę okazało się,że załatwilimy w podobnej cenie jak on kupuje dla siebie
tort, ciasta, owoce oraz woda niegazowana w dzbankach-oni zapewniają, my chyba 5zł dopłacamy do ceny osobę...

zostaje nam zakup napojów gazowanych (woda, cocacola, fanta, sprite) oraz dokupienie wódki-już zamówiona, trzeba tylko zapłacić i odebrać.

gadałam też z djem-odbiera telefon i potwierdziłam spotkanie na 27maja.
Czyli na sali macie już prawie wszystko załatwione Nam też został zakup napoi i wody jeszcze Napoje gazowane mamy już dawno kupione i zawiezione na salę
Dobrze, ze dj się zaczął odzywać

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Ania, my napoje kupiliśmy w makro. Fajne ceny, więc zadowoleni jesteśmy Musisz troszkę tego Twojego ślubnego pogonić do zakupów. Mojemy Adamowi na szczęście trzeba jeszcze tylko koszulę z krótkim rękawkiem na zmianę kupić
Chciałam jutro jechać na zakupy, ale niestety mamy spotkanie z facetem z zespołu i jedziemy do krawca, dlatego po buty pojedziemy dopiero w czwartek
Twój Adam będzie sie przebierał podczas słubu? My chcemy kupic drugą koszulę zapasową na ślub, ale jakby sie Piotrek poplamił albo cosik No i osobną na poprawiny, ale mysleliśmy raczej nad długim rękawem.
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora