Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***operacja tarczycy***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-17, 10:32   #3204
Adasia01
Raczkowanie

Dot.: ***operacja tarczycy***

cześć dziewczyny! Wiecie czasami jest lepiej a czasami gorzej z samopoczuciem i tym fizycznym i tym psychicznym, i do tego ta pogoda...Ale kochane musimy sie trzymać, głowy do góry i dużo pozytywnego myślenia, nie możemy się poddawać tym naszym choróbskom, wiele z nas ma mężów, dzieci i trzeba byc silnym także dla nich. Wiem z doświadczenia, że jak mam gorsze dni i się roklejam to odbija się to na wszystkich, a przecież oni i tak juz się martwią tym, że jesteśmy chore więc nie dokładajmy im jeszcze zmartwień. Dobrze, że mamy to forum, możemy się na nim wyżalić, narzekać i wzajemnie się wspierać. A jeśli chodzi o problemy to ja też mam do was pytanie. Odkąd zaczęłam brać Letrox50 to mam okres co 15 , 18 dni, poprostu tragedia. Myślałam ze to jakieś problemy ginekologiczne, ale byłam u lekarza w zeszłym tygodniu i stwierdził, że jeśli chodzi o te części to wszystko jest ok. Powiedział że może to byc od tych hormonów, ale widziałam , że przekonany to on o tym nie był.Czy któraś z was też może miała takie problemy? Póki co pozdrawiam i życzę pogody ducha - mimo wszystko.
Adasia01 jest offline Zgłoś do moderatora