|
Zakorzenienie
|
Dot.: Życie bez miłości :(
Cytat:
Napisane przez monika192
co do pogrubionego: ja bym sie mogla teraz wziasc za pierwszego lepszego, tyle ze nie potrafie. nie potrafie byc z kims kto mi nie odpowiada. a ty?
|
Ja też nie potrafię... niestety Gdybym potrafiła, to chyba nie byłoby tego problemu. I tak samo jak Ty mam, co mi z tego, ze tylu tych chętnych jest skoro tak naprawdę nikt nigdy mnie nie kochał Co prawda tylko jednemu dałam w ogóle szansę, ale nawet on w końcu się wycofał. Jedyne czego chcialam, to prawdziwa miłość, ale może ja tak po prostu nie umiem?
Cytat:
Napisane przez KamilaEwa
no może i racja z tymi cudownymi chwilami, ale ja czasem wstydzę się tego, że mając tyle lat nie miałam chłopaka, nie całowałam się i boję się, że jak dojdzie do takiej sytuacji to będę się bardziej stresować niż jakbym miała 17-18 lat :/
|
Oj tam, nie ma się czego wstydzić. Brak doświadczenia to naprawdę nic, wszystko przychodzi naturalnie. Jeśli masz temperament i jesteś raczej, hmm.. aktywna to facet nawet się nie zorientuje jakby co A jeśli trafisz na swojego mężczynze, to pewnie nie będzie problemu z chęciami, więc i sposób na pokonanie stresu się znajdzie Nie wiem czy kogoś znajdziesz, ale zapewne tak, w końcu większości się udaje
Cytat:
Napisane przez misia_e
A ja to w ogóle dziwna jestem, w całym moim życiu zawróciło mi w głowie może ze 3 facetów
|
Mi dwóch Biedne my
A co do tego życia pełną parą. Ja to nawet za bardzo nie mam czasu na nikogo Mój ex narzekał, że mi na nim nie zależy, bo nie chcę spotykać się codziennie jak wszystkie jego dziewczyny. Potrzebuję bardzo dużo przestrzeni, miejsca na swoje sprawy i na jakąś tam zazdrość. Kiedy czuję się osaczona - uciekam. Więc na pewno się nie spinam i nie nastawiam na faceta, zwłaszcza, że od dawna już nie szukam nikogo, bo wiem, że nie znajdę (albo już znalazłam dawno temu i to zmarnowałam). Jednak z doświadczenia wiem, że o wiele więcej niezłych facetów (no, takich na jedną - dwie randki) spotykałam, gdy jednak szukałam Teraz nikogo. Pewnie jestem zupełnie zamknięta na tę sferę życia, ale każdy facet którego spotykam jest dla mnie jak powietrze, jeden gorszy od drugiego.
Czas edycji: 2010-05-17 o 13:18
|