Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-17, 13:20   #304
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

cześć dziewczynki

Atomufka ucieło mi Twojego posta o ilości wypitego wina, (mam Operę i ona właśnie skraca sama wg. siebie ilość cytowanych postów)
te 4 butelki sączyłyśmy od 17 do 1 w nocy może marne usprawiedliwienie, ale kładąc się nawet języki nam się nie plątały...tylko głowy zaczynały boleć w między czasie była pizza no i ciągle coś podjadałyśmy, a to orzeszki, a to paluszki a to kanapki.
Ilość wiem przerażająca, bo faceci się za głowę złapali jak zobaczyli rano butelki, ale tak jak piszę ostrożnie dozowałyśmy

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jestem zaaaaaaaaaaaaa uwielbiam macowe
No to super, bliżej czerwca ustalimy szczegóły

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
4 wina??

ja tez lubie lody z maca

o widze, ze psujacych łóżka jest więcej
India tak tak 4 wina poszły tak jak już pisałam Atomówce wydaje się sporo jak na dwie osoby, ale byłyśmy grzeczne i spokojnie popijałyśmy

łożko póki co narazie jeszcze się nie rozleciało, a jeśli tak się stanie to D. mówi że weźmie nasze

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)uwielbiam mcdonaldoweeee mryyyy
a siniak no tak bedzie plejada barw
Cieszę się w takim razie skoro we trójkę za mc donaldowymi jesteśmy to chyba przy nich zostaniemy, chyba że ktoś do nas dołączy i inne miejsce zaproponuje
a Wojtasowi sinika raz dwa zniknie, na mądrej głowie szybko się zagoi

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ale masz głowę

Ja bym chyba w połowie spasowała
Maja dałam radę, ja nieczęsto piję...dlatego na spokojnie podeszłyśmy do sączenia wina

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
(...)
dodaję siebie i Julę z dziś
Strippi pięknie, a Julka ma rozbrajający uśmiech

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
witam tak z rana

i proszę o duuużo wizażowych kciuków
daj znać jak było

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
A u mnie pada od wczoraj rana i nawet na pół godz. nie przestało i to nie taki lekki deszcz, a ulewa taka że masakra. Nie wiem jak z domu wyjdę, bo do tego jeszcze wiatr i w sumie nawet parasol mi nic nie pomoże.
Kwiatuszku nie wychodź, nie radzę. Ja Wyszłam i utonęłam...po kolana w wodzie sie brodzi po chodnikach

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się przywitać i poprosić o dopisanie mnie na liście mamusiek pod kliwią 12 maja pojawiły się u nas dwie kreseczki
Buziaczki, miłego dnia
Gratulacje witaj i zaglądaj częściej do nas

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć żonki i nie-żonki. Z nową częścią postanowiłam wrócić na forum - mam nadzieję, że mnie przyjmie, bo widzę że wywiązała się akurat dyskusja nad nieudzielającymi się dawno PM. Ja Was podczytywałam ale jakoś nie miałam o czym pisać
cześć Celi

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
śliczne młode damy widze że masz nową fryzurke?

Gratulacje!!!

Wogóle to cześć
dziś mam troche czasu więc dłużej z wami posiedze.
Pojutrze idziemy na wesele do siostry tża i mam mały problem z prezentem, dajemy kase no ale łyso tak iść z samą kopertą, chciałam jakąś drobnostke do tego kupić i ładnie zapakować, ale nie wiem co. Kwiaty odpadają. Może coś poradzicie?
Mona szczerze...nic bym prócz koperty nie dała, z tego co pisałaś wcześniej one zbytnią sympatią Cię nie darzą i nie raz przez nie było Ci przykro...więc poszłabym po najmniejszej linii oporu

dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja z przerażeniem patrzę w niebo, na klatce deszcz nam się leje strumieniami, na strychu też jest mokro...nie wiem jak to dalej będzie jak nie przestanie padać, a i sukcesywnie zamykają drogi, bo studzienki nie dają rady odprowadzać nadmiaru wody
masakra totalna

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-17 o 13:21
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora