Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak postępować z mężczyzną?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-17, 14:03   #18
sorceress
Rozeznanie

Dot.: Jak postępować z mężczyzną?

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Ja zawsze byłam spontaniczna, starałam się być dobra, kochana, milutka, zawsze na czas, zawsze opiekuńcza i w ogóle nieba bym mojemu TŻ uchylila i... klops! Zaczął to wykorzystywać. Chyba przedobrzyłam :P Teraz uczę się bycia wymagającą. A co! Niech sobie nie myśli (tylko w granicach zdrowego rozsądku). Pozdrawiam!
No właśnie, nie można być za dobrą i nie można być za niedobrą...
Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jak wyżej.

Jak nie wybierzesz właściwego dla siebie (i abyś Ty była właściwa dla niego), porządnego z natury faceta, to żadne kombinacje nie pomogą - i tak coś zmaluje.
...ale może właśnie klucz jest w tym, że jak się trafi na Właściwego, to trzeba być sobą...
Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Nie zadręczaj go sobą i nie próbuj na każdym kroku szukać podstępu (np. w tym, że facet odwołał spotkanie z powodu pracy) raczej mów o swoich oczekiwaniach i stawiaj na kompromisy.
Tak się tylko 'wytłumaczę', że zbiło mnie z tropu to, że odwołał spotkanie, bo miał pracować, a potem się okazało, że ma jednak czas i na przejażdżki i na inne rzeczy i wcale nie pracował po południu...

"Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard

Edytowane przez sorceress
Czas edycji: 2010-05-17 o 14:06
sorceress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując