Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem damy radę!- wspólne odchudzanie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-17, 13:07   #27
Paula_M
Zakorzenienie

Dot.: Razem damy radę!- wspólne odchudzanie.

Cytat:
Napisane przez zza szafy Pokaż wiadomość
Cześć
Zbędne kilogramy staram się zrzucic od początku roku. Na samym początku, było to tylko głupie gadanie, dopiero w kwietniu porządnie wziełam się za siebie. Ważyłam 60 kg, przy wzroście 160cm. Teraz waże 56kg. Moją wymarzoną wagą jest 50 kg. Mam nadzieje że razem damy radę i wspólnie będziemy się cieszyć swoimi sukcesami. Zapraszam!
Chętnie się przyłączę również mam 160cm i dążę do 50kg Moja dzisiejsza waga to 55,2 (najwięcej było 62,5kg, a najmniej 54kg niedawno uzyskane, ale niezbyt długo utrzymane)

Cytat:
Napisane przez MalinoweMarzenia Pokaż wiadomość
Ja właśnie przechodzę jakiś kryzys..nie mam ochoty na diety.Ale to dlatego, że nie potrafię schudnąć.Nie wiem dlaczego, ale nic a nic..Przecież ja naprawdę ćwiczyłam,dbałam o to co jadłam.. Efekt? Mniejszy i ładniejszy brzuch .Dobre chociaż i to. ;/
Czasem nieistotna jest waga lecz wygląd Może zaczęłaś budować mięśnie, które ważyły, a jak mówisz, brzusio płaski

Cytat:
Napisane przez zza szafy Pokaż wiadomość
Generalnie nie jem śniadań i kolacji. tylko obiady. Ewentualnie na śniadnie i wtrakcie wafle ryżowe lub chrupki kukurydziane + mnóstwo ćiwczeń ;D
Kobieto... Nie jadasz śniadań? Najważniejszego posiłku? To błąd. Rozregulowujesz sobie prace organizmu w dodatku ją utrudniasz. Powinnaś skupić się na wartościowym śniadaniu, potem obiad i lekka kolacja. Jeśli nie chcesz jej jadać, to po prostu jedz coś typu podwieczorek, nie za późno i nie za dużo i nie za 'ciężko' - to tylko przyśpieszy odchudzanie i nie wprawi Cię w efekt jo-jo po zakończeniu odchudzania.