Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabawy na ognisko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-17, 18:55   #14
MamCieGdzies
Raczkowanie

GG do MamCieGdzies
Dot.: Zabawy na ognisko

Cytat:
Napisane przez analija Pokaż wiadomość
łaaaaaaa bawiłam się w to! mega śmiesznie jest
może ja to ujmę prościej, ponieważ sama w niej uczestniczyłam, ale to było jeszcze za czasów liceum;D
oczywiście wyprosili kilka osób za drzwi.. w tym mnie co chwilę któreś z Nas zapraszali do klasy hehe a zza drzwi tylko śmiechy i chichy;p oczywiście nie kumałam o co chodzi... nagle mnie wołają.. wchodzę.. i patrzę, a koleżanka tuli się na środku sali z kolegą.. zrobiłam głupią minę i kazano mi tak przestawić ich ręce czy nogi [ogólnie co się da] w 3 ruchach tak, żeby wyglądali jeszcze bardziej intymniej.. hehe no to oczywiście położyłam jego i jej ręce tu i ówdzie.. coś z tego skomponowałam wszyscy się chichrają;p a nagle słyszę.. "teraz Ty musisz stanąć na miejscu Kaśki w tej samej pozycji" ;D haha wyobrażacie sobie moją minę?? śmiech na sali;D

jednym słowem - było ostro;D
Aaaa to teraz wiem o co chodzi już. Rozkminiłam Bo ja myślałam jak jest ten chłopak i dziewczyna i się obściskują to oni sami muszą zrobić taką bardziej miłosną pozycję i potem przychodzi np. chłopak a tamten sobie idzie i oni od nowa muszą zrobić jakąś pozycje sexi .

Edytowane przez MamCieGdzies
Czas edycji: 2010-05-17 o 19:36
MamCieGdzies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując