stepper to jest takie dziwne coś, co trzeba lubić

tzn. ja nie mam czasu za bardzo na chodzenie na siłownię (i jeszcze godzina w tę i w drugą stronę), a stepper mi się nie nudzi - ale wiem, że bardzo dużo osób ma tak, że jeździ miesiąc i więcej im się nie chce, bo się nudzą. ja to w czasie seriali czy filmów sobie jadę, to szybciej czas leci.
także nie wiem, czy Ci polecić
Olka, zazdraszczam nóg - ja nigdy nie miałam takich idealnych, ale miałam niemal idealne
Ilsa, 15 kg w 4 miesiące to po prawie 4 kg miesięcznie, czyli OK
Glenia, cieszę się, że pomogłam, ale mam nadzieję, że już wyczerpałam limit pomocy w pisaniu reportaży o psychopatach.
aleks, ale to tak bez badań ją wypuścili?
co do stepperu to - ja się dietowałam + stepper i przede wszystkim ujędrniło mi uda, zniknął prawie cały cellulit (a miałam - i w sumie znów mam - ogromny) no i wysmukliło mi łydki i uniosło pupę.
jak kupisz skrętny to efekty powinnaś mieć

na prostym mnie było niewygodnie, a na skrętnym ćwiczy się wszystko ładnie, włącznie z mięśniami brzucha

ale od razu dodam, że owszem, mięśnie brzucha czuć, ćwiczą się, ale ewentualny tłuszczyk zaczyna odkładać się na brzuszku, bo na udach i pupie nie ma kiedy, więc dodatkowo warto robić brzuszki
gawa, jeśli chodzisz z napiętymi pośladkami (o czym pisała
Carmi 
), to na pewno będą efekty
Dziewczyny, nie pojechałam na uczelnię, będę mieć 3 nieobecności i będą mi kazać zaliczać dodatkowo - jako grzeczna studentka nigdy tak nie miałam i
czuję się taka dirrty 
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------
Właśnie przejrzałam fotki dziewczyn z wątku o stepperze i efekty u wielu z nich są super