Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011, cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-18, 13:58   #2169
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,

Nie miałam roboty, więc nadrobiłam do str 70, ale robota się juz znalazła, więc reszta póxniej

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
dziewczyny jakiego ja teraz stresa przeżyłam normalnie....
mamy taka wielofunkcyjna drukrakę, miałam coś wydrukować (20 stron) ale sie kapnelam jak juz drukowalo ze na czerno - bialym to mialo byc a nie na kolorze, jako ze moj komputer dlugo mysli to wpadlam na genialny pomysl zeby wylaczyc ta drukarkę papier się zakleszczył... musiałam ją połowe rozebrać ona ma 4 wejścia i przy ostatnim jak już byłam tuż tuż zaczęła mi się ta kartka targać całe szczęście włączenie i wyłączenie pomogło i mogłam wyciągnąc tą kartkę, ale ile nerwów straciłam
nie lubie takich maszyn. ja sobie nie radzę ze zwykłą drukarką w domu

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
u nas leje ciągle
ja jak wchodze do ubikacji to sprawdzam czy zamek działa i czy można w razie czego górą wyjśc

Iwonka ja mam grzejnik od rana włączony bo zimno było
też zawsze sprawdzam zamknięcie w toalecie hihi
I grzeje się farelką

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
: [/COLOR]Wymieniłam sobie toner w biurze, będzie jak znalazł na wydrukowanie jednego egzemplarza pracy, dla siebie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Stysiu no napisałam że jest więcej skolioz, bo dzieci siedzą przy kompach że trzeba jakąś edukację zdrowotną podjąć i styka.
nie mam czasu na pierdoły

Sorki dziewczyny
Ciekawe jak będzie wyglądała moja praca

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Przerwa na kanapkę

Pokaże Wam ten wczorajszy nabytek

Jakość zdjęć słabsza niż słaba
O ja super jest taka sexi :P Ty ich tam uwwiedziesz na tej obronie hehe

dobra ide

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora