|
Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,
Nie miałam roboty, więc nadrobiłam do str 70, ale robota się juz znalazła, więc reszta póxniej 
Cytat:
Napisane przez Stysik
dziewczyny jakiego ja teraz stresa przeżyłam  normalnie....
mamy taka wielofunkcyjna drukrakę, miałam coś wydrukować (20 stron) ale sie kapnelam jak juz drukowalo ze na czerno - bialym to mialo byc a nie na kolorze, jako ze moj komputer dlugo mysli to wpadlam na genialny pomysl zeby wylaczyc ta drukarkę  papier się zakleszczył... musiałam ją połowe rozebrać  ona ma 4 wejścia  i przy ostatnim jak już byłam tuż tuż zaczęła mi się ta kartka targać  całe szczęście włączenie i wyłączenie pomogło i mogłam wyciągnąc tą kartkę, ale ile nerwów straciłam 
|
nie lubie takich maszyn. ja sobie nie radzę ze zwykłą drukarką w domu 
Cytat:
Napisane przez Stysik
u nas leje ciągle 
ja jak wchodze do ubikacji to sprawdzam czy zamek działa i czy można w razie czego górą wyjśc
Iwonka ja mam grzejnik od rana włączony bo zimno było 
|
też zawsze sprawdzam zamknięcie w toalecie hihi
I grzeje się farelką 
Cytat:
Napisane przez T'ai
: [/COLOR]Wymieniłam sobie toner w biurze, będzie jak znalazł na wydrukowanie jednego egzemplarza pracy, dla siebie 
|

Cytat:
Napisane przez elunka88
Stysiu no napisałam że jest więcej skolioz, bo dzieci siedzą przy kompach  że trzeba jakąś edukację zdrowotną podjąć i styka.
nie mam czasu na pierdoły
Sorki dziewczyny 
|
Ciekawe jak będzie wyglądała moja praca 
Cytat:
Napisane przez elunka88
Przerwa na kanapkę
Pokaże Wam ten wczorajszy nabytek
Jakość zdjęć słabsza niż słaba 
|
O ja super jest taka sexi :P Ty ich tam uwwiedziesz na tej obronie hehe
dobra ide