Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja depilatorem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-18, 20:16   #2
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk
Dot.: Depilacja depilatorem

Cytat:
Napisane przez nokia0424 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Mam otóż taki problem. Bo depilowałam nóżki woskiem (joanna Sensual) bardzo dobry wosk tylko trzeba używać inaczej niż w instrukcji. Woskiem dużo zabawy i zostają kępki.

Teraz chcę kupić depilator (w poprzednim wątku szukałam najlepszego sposobu na depilację - wygrał depilator link -----> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429461 ) I mam 2 pytania dotyczące depilacji depilatorem (prosiłabym żeby nie pisać o KOSMETYCZCE)!!

1.Bo ja mam 14 lat i się boję, że za jakieś 10 lat będę miała więcej włosów (taką szopę na nogach). Bardzo proszę o odpowiedź. I w jakim wieku wy zaczęłyście używać depilatora i jakie teraz są efekty? Czy np. włoski są gęstsze i bardziej rosną?

2.
Jaki depilator jest najlepszy (firma i rodzaj, model). Tylko taki, żeby włoski wyrywał a nie łamał!!

Z góry dziękuje Wam za odpowiedzi
nie martw się, od depilatora napewno nie będziesz miała szopy dobry depilator działa właściwie tak jak wosk, z tym że po depilatorze włoski bardziej wrastają. Ja depilatora używam z 2 lata ale tak o to wole wosk bo szybciej. Włosy nie rosną bardziej i nie są gęstsze. Jak odrastają to są mniej widoczne niż zgolone włosy.

Edytowane przez gsk
Czas edycji: 2010-05-18 o 20:17
gsk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując