Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-18, 20:23   #130
vicky_
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;)

Cytat:
Napisane przez znikajac Pokaż wiadomość
no, brzydkie nie?
ha, mi też by się nie chciało.
a ja jutro jadę do psychologa i na zakupy, o! i odbiorę pizzę za darmo (w telepizzy, za zarejestrowanie się na stronie jest kupon na darmową), jak będę miała po drodze

hahahah! Ja też ich lubię, w końcu mam w miarę zgraną klasę*
* prócz paru dziewczyn i chłopakow niektórych też, chociaż z każdym można pogadać i się pośmiać a niektóre dziewczyny sa strasznie odizolowane - a jedna taka kujonka, o boże, masakra... może nie samo to, że "kujon" - w ogóle bym jej nawet tak nie nazywała gdyby nie jej zachowanie :
x (ktoś tam) - jak ci poszedł sprawdzian?
y (ona) - źlee ! dostanę jedynkę

Pani oddaje sprawdziany:
N. * - Piątka.
I tak jest za każdym razem dobrze wie, że dostanie piątkę, a zawsze mówi, że źle jej poszło no i wywyższa się z każdego przedmiotu...wczoraj mnie nie bylo i dziś dziewczyny mi opowiadały akcję z wczoraj na w-fie :/ poszła do pani z płaczem, że coś tam dziewczyny na nią mówią (bo dostała 2, i poszła do pani, żeby jej wstawiła 3-co zrobiła), co skończyło się na tym, że nauczycielka wszystkim obniżyła oceny no..na innych przedmiotach tez jej się zdarza płakać, byle dostać lepszą ocenę/nie dostać wcale (jeżeli nie umie-raz jej się to zdarzyło!)

IIII NIE KŁAAM ! NIKT TU GRUBY NIE JEST, NIE WPĘDZAJ NIKOGO W KOMPLEKSYYYY!
No, to było moje ostrzeżenie, pamiętaj, że Jess bywa groźna
boże, faktycznie masakra. ja tam też sie ucze w miare dobrze, ale nie żeby od razu płakać jak dostane złą ocene, matko kochana, lekka przesada...
ja to i w podstawówce miałam fajną klasę, ale teraz jest fajniejsza. wiadomo, niektórzy mnie troche wkurzają, do niektórych odzywam sie tylko czasem bo nie ma o czym gadac, ale ogólnie jest okej.
mam jeszcze taką jedną dziewczyne, tez wiecznie przeżywa jak sie czegoś nie nauczy (ale nie płacze. ) i wiecznie kabluje na wszystkich. jak tylko sie dyrektor dowie albo wychowawczyni że ktos cos złego zrobił to od razu wiadomo że to ona wsypała. na jakis tam swój sposób jest fajna, ale taka sztywna że szok.

ja wieeeem! Klaudia jest chudziutka, naprawdę. to wiesz, z miłości było.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Zakochanaaaa Pokaż wiadomość
vicky_ znikajac

przecież nie jeem Tylko smaka mam. ooo właśnie jem pireee [nie wiem jak sie pisze xd] ziemniaczane i sledzika mmmm
znikając - nom potworne te imie maszz ;p
puree jeszcze z akcentem nad u, ale nie mam takiej klawiatury a nie chce mi sie w necie szukać.
lubie, pyyyszne jest.
ach no, i smacznego.