Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 20:08   #1036
Emila3000
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Naprawde chcesz to czytac;(((U mnie wychodzi teraz 95 kg, a wtedy bylo z 2 kg wiecej, kiedy zaczynalam diete, wiec bedzie dobrze.od kilku lat sie nie wazylam, ze strachu przed cyframi.Depresja.Wysilek, ktory wkladalam w diete i cwiczenia byl niewspolmierny do rezultatow. Frustracja!!!kiedys mialam 70 kg na 176 cm wzrostu, i chcialam kilka kilo stracic. Bylam wtedy na 5 roku.Zawsze mialam tendencje do tycia i musialam sie pilnowac, wiec temat odchudzania nie jest mi obcy. W 2006 roku bralam tabletki antykoncepcyjne Yasmin, a przed tym zastrzyk anty 3 m-ce, pozatym w Irlandii mieszkam i wszystko w jedzeniu tam jest be, i kilogramow sie nazbieralo, a na koniec 2 lata temu jeszcze dieta pani Dr Dabrowskiej- glodowka na samych warzywach ubogich i jablkach oraz grapefruitach, a potem big jo-jo...
Najgorsze jest to, ze ludzie sa paskudni i mysla a nawet komentuja, ze mi smakuje irlandzkie zarcie, to dlatego... Te cholerne tabletki, tez wg pana doktora mialy mi pomoc pozbyc sie wody i nie pozwolic przytyc, wielka sciema....Pytalam sie kilku lekarzy, czy te tabletki sa dobre dla osob z tendencjami, bo ja nie chce przytyc. Alez nie, nie przytyje pani..D...a w sandalach. juz po m-cu spodnie mi pekaly, a nie jadlam jakos wiecej...
Kolezanka, ktora byla w podobnej sytuacji podrzucila mi te ksiazke, na co ja zareagowalam bardzo sceptycznie, ale po glebszym zapoznaniu.... czemu nie. musi byc dobrze. a tu jeszcze tulu fajnych ludzi, ktorzy sie wspieraja)
juz nie dlugo znowu odzwyskasz checi do zycia najwazniejsze ze zaczelas diete, a to juz jest bardzo duzy krok
zrob sobie test, bedziesz sie orientowac ile bedzie trwac Twoja dieta
trzymaj sie scisle zasad i powinnas szybko po sobie zobaczyc rezultaty
waga i lustro bedą Twoimi ulubionym przedwmiotami w domu
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora