2010-05-18, 20:09
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
♥COŚ CIEKAWEGO♥ ♪Tuniki, longi,bokserki, wranglery, kosmetyki, okulary, telefon♪
nieaktualne
NIE SUBSKRYBUJĘ WĄTKÓW - ODPISUJ U MNIE, dziękuję
MINI REGULAMIN
® PROSZĘ pisać nr lub nazwę rzeczy a nie wstawiać LINKA. dziękuję
® NIE ODMIENIAM SIĘ I NIE PRZYJMUJĘ ZWROTÓW- zadawaj pytania, otrzymasz rzetelna odpowiedz
® Preferuję większe wymiany, niechętnie na 1 rzecz
® rzeczy z dopiskiem " będę wybredna" wymienię tylko na rzeczy z wish lub kilka rzeczy, które wpadną mi w oko
® Masz mniej niż 10 pozytywnych przekupek lub więcej niż 1 negatywną? - WYSYŁASZ PIERWSZA
® Wysyłka tylko listem poleconym ekonomicznym
Szukam 
1.wysokopółkowe EDT/EDP (chętnie D&G Light Blue, Amor Amor, Cerutti 1881, na inne też może się skuszę)
2. brązowej kurtki skórzanej 36, 38 (tylko skóra naturalna)
3. Białych dopasowanych koszul z długim i z krótkim rękawem 36
4. jasnych jeansowych dopasowanych rybaczek przed kolano z dobrego jakościowo materiału 36
5. Zwykłych białych topów na ramiączkach
6. Czarnej dopasowanej marynerki z dobrego materiału (odpada sztruks i jeans oraz wszelkie prążki
7. Komplety bielizny (NOWE) góra push UP miseczka A/B
ZACZYNAMY
1. OKULARY muchy czarne, stan bdb - kuście 
2. Okulary MUCHY brązowe stan bdb - może, może oddam 
3. Długa tunika / bokserka z cekinami, piękna, stan bdb, rozmiar realnie 38 leci do Malwu
4. Motorola L6
stan ideał, z kompletem papierów ZA COŚ WYJĄTKOWEGO (kupiłam za 159,00zł)
5. Pendrive Kingston 2 gb - nie muszę oddawać, taki sprzęt zawsze się w domu przydaje
kupiłam za 59,00zł
6. Bon upominkowy do perfumerii Douglas 25zł BEZTERMINOWY
7. Zel Iwostin Sensitia 200ml
Żel przeznaczony do mycia skóry twarzy i ciała, nie zawiera mydła dzięki czemu nie narusza naturalnej bariery hydrolipidowej skóry i utrzymuje jej naturalne pH.
Nie wysusza i nie podrażnia skóry nawet przy bardzo częstym użyciu, przywraca jej gładkość i miękkość.
Ma kwaśne pH i nie zawiera barwników.
Zawiera hypoalergiczną, przebadaną kompozycję zapachową.
Edytowane przez niezwykla22
Czas edycji: 2010-06-26 o 18:18
|
|
|