Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2010-05-18, 22:44   #260
wiolek1
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 202
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomo¶ć
a co masz w zestawie z laktatorem i ile za niego zaplacilas? sama nie wiem, ktory wybrac
już ci podaje aukcje moim zdaniem super i lepsza niż ta zwykła z butelk± bo te pojemniki kosztuja ok 6 zł za sztuke a tu jest 5 i do tego 2 nakładki ze smoczkami więc ok i widze, że cene zwiększyła bo ja płaciłam chyba 115 ale i tak moim zdaniem korzystna cena

http://www.allegro.pl/item1032202863...gapromocj.html

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomo¶ć
wrzucam Wam obiecane fotki. mojego pokoiku i moje ja dzi¶ trochę zmasakrowana... włosy nie umyte itp, ale stwierdziłam że jak dzis tych zdjęć nie zrobię to nie wiem kiedy mi się zachce zwłaszcza że taki porz±dek w pokoju u nas bardzo rzadko się zdarza słabo widać mój kolorek włosów, ale za to moj± tuszę owszem!! zwłaszcza na twarzy p±czu¶ się zrobiłam acha i na zdjęciu jedna z tuniczek z h&m mama od siostrzyczki
super ten wypoczynek a ty bardzo ładnie wygl±dasz kolorek super wyszedł, dla mnie o wiele lepiej niż w ciemnych
i podziwiam za trzymanie diety ja to bym chyba padła :/
wiolek1 jest offline Zgło¶ do moderatora