Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-18, 23:11   #263
pszczolka87
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Kochana buzia nadal taka śliczna jak była. Rygorystyczna ta dietka. Szczególnie te owoce i tylko woda mineralna. Ale najważniejsze, że pomaga.
dziękuję widzisz.... a mi najbardziej brakuje soli i słodyczy do tej pory piłam też praktycznie tylko wodę (poza herbatką do śniadanka) a do owoców się zmuszałam bo wiedziałam że zdrowo je jeść

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Kochana ja nie widzę żadnego pączusia (no chyba, że w lustro spojrzę, ale do tej pory byłam przekonana, że to chomik) Ślicznie wyglądasz Wagowo i terminami idziemy prawie łeb w łeb, ale u Ciebie ślicznie brzuszek widać
no Ty jesteś kilka dni do przodu a pamiętam że u Ciebie przez długi czas nie było brzuszka widać, a potem to już nie wiem bo przez jakiś czas mnie tu nie było i nie wiem która z Was na jakim etapie jest W ogóle wróciłam i dowiedziałam się że większość z Was już ma za sobą pobyt w szpitalu... masakra!
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora