Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-19, 13:05   #4003
Miviki666
Zadomowienie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Lubie Matrixa
to zalezy cz bedziesz farbowac SoColor (farba trwala) czy ColorSync (odzywka koloryzujaca). Ja osobiscie jestes zakochana w ColorSync, za to ze pieknie odzywia wlosy i daje im polysk, taki krystaliczny blysk
jednak w palecie tej, nie znalazlam odcienia, ktory by zniwelowal ta moja czerwona poswiate, dlatego szukam czegos innego. O SoColor slyszalam pochlebne opinie,kolor sie trzyma spokojnie 4tyg.
Na Twoim miejscu nie robilam bym pasemek, chyba ze chcesz wlosy rozjasnic?
Moze troszeczke ale chcem mieć konkretny zimny popiel na włoskach taki jak ma Kasia Sowińska Jak chodziłam do fryzjera to zawsze farbowały mnie na ciepłe odcienie i nie byłam zabardzo zadowolona... Zresztą ja tez farbowałam się farbami drogeryjnymi przewaznie brązami to juz po paru myciach wyłaził ten miedziany refleks.... Kiedys miałam na włosach zimny platynowy blond (pasemka) i nawet moja fryzjerka nie spodziewała się ,że będzie mi w nim tak dobrze Dlatego liczę ,że dzisiaj pani zrobi mi zimny popielaty kolorek, mogą byc nawet pasemka byleby odcienie były zimne