Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-19, 14:23   #503
pilotka f16
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Jaki dołek? Co za dołek? Za łopatę się brać i zasypujemy

A filmiki chcesz takie bardziej ludzkie czy na żywca ze wszystkimi okropieństwami ? Ostatnio majówki wkejały linki i kilka obejrzałam, na jednym się popłakałam tak pięknie zmontowany.. a jeden mnie przeraził bo był z użyciem kleszczy..
hehe no wlasnie poszłabym po tę łopatę do garazu, ale taaak leje, że psa mi szkoda a co dopiero mojego brzucha moczyc na deszczu.. wiec siedze sobie w domku

a co do filmikow to chcialabym realistyczny, bez upiększeń ale też bez patologii strasznej - zeby poprostu chłop zobaczył jak poród wygląda i nie myślał, że to taki lajcik
pokaż jakie masz? i moze lepiej na priv, żeby tu laseczek nam nie straszyć

HD bossski! jak te wzorki na papierze robiłaś? czy ta okładka może nie jest papierowa? zmotywowałaś mnie żebym wreszcie się zabrała za album dla mojej córci
zaraz poszukam i wkleje na chwile nasz album slubny jaki sama robiłam i zaproszenia
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora