2006-05-29, 12:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: oczyszczanie ultradżwiękami
Cytat:
|
Napisane przez Noor
Ale 120 zł za samo oczyszczanie?  Czy jeszcze za zabieg z wprowadzeniem jakiejś ampułki?
U mnie 150 zł kosztuje pełny zabieg z ampułką. Jeśli za samo oczyszczanie, to rozbój w biały dzień
I jeszcze - jakim aparatem? SkinMasterem, czy Rubicą? Iteresuje mnie, czy widzicie jakieś różnice między nimi (ja nie widzę, ale chciałabym poznać inne opinie) 
|
Noor nie wiem Dziś znalazłam pod drzwiami Reklamówkę Salonu Dermiki, nie ma wyszczególnione na niej co wchodzi w skład zabiegu, tylko cena 120PLN.
Natomiast na stronie Dermiki jest opis, na czym u nich polega zabieg oczyszczania kawitacyjnego, więc pewnie we wszystkich salonach Dermiki wykonują go tak samo:
"Zabieg polega na bezbolesnym oczyszczaniu skóry. Peeling kawitacyjny złuszcza warstwę rogową naskórka, usuwa przebarwienia, pomaga w leczeniu trądziku. Sonoforeza – ultradźwięki pomagają we wprowadzaniu witamin i preparatów w głąb skóry w celu ich skuteczniejszego działania. Dodatkowo kawitacja eliminuje zmarszczki przez mikromasaż oraz uelastycznia skórę. Indywidualnie dobrane do potrzeb skóry algi, działają regenerująco, nawilżająco oraz rozświetlająco na skórę."
Przy czym na tej stronie cena to 170PLN, ale że u mnie nowo otwarty salon to może 120 w promocji?
Nigdy nie robiłam tego oczyszczania, dopiero się przymierzam
|
|
|