2010-05-19, 17:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Błona
Cytat:
Napisane przez aniamisiaczek87
Oczywiście że tak,Ja się wto tak nie wgłebiam,ale właśnie albo skupiamy się na błonie albo na bycie dziewicą-dziewczyna zakłopotana nie bardzo wie od czego miała dwie kropelki.....itd.A my zboczylismy z tematu...Z drugiej niektóre dziewczyny uważają że jesli sie nie współżyły a zabawiały się tylko to sa nadal dziewicami-może to kwestia tego jak dziewczyny uważają i podchodzą do tego....Jedne tak a drugie tak.....Ja tu się kłócić niechce bo w Encyklopedii nie siedzę 
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------
A stracić błone -jak mówisz można nawet przypadkiem....I nawet poprzez palec też....
|
Jak już powiedziałam. Przy pettingu jest się dziewicą fizycznie (nie ważne, czy jest błona czy nie) a psychicznie nie. Dopiero po pierwszym stosunku fizycznie dziewicą się nie jest. Choć czasem błona nawet podczas stosunku sięnie przerywa.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
|
|
|
|