Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-19, 18:04   #3150
Hekate_23
Raczkowanie

Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez LadyAnaa Pokaż wiadomość
nooo to daj szybko znać ..
a mam pytanie , dziewczyny moja koleżanka chce sobie kupić prostownicę wahl cutek tylko nie wie jaka będzie lepsza tytanowa czy ceramiczna , ja jej nie pomogę bo sie nie znam na tym . proszę o pomoc))
Wydaje mi się, że tytanowa zdecydowanie. Moja jest tytanowo-cyramiczna, bo nie sądze zeby plytka mogla byc z samego TYTANU, to raczej tylko domieszka ( W innym wypadku wole nie myśleć ile takie tytanowe płytki by kosztowały )

Moja PRO STEAM 230 BABYLISS wlasnie przyszla, jestem po pierwszym prostowanku

Pierwsze wrażenia? KOSMOS jakiś, w porownaniu z moją starą prostownicą balam sie ze cos zepsuje w ogole:P Pojemnik na wode ktora zapewnia parę, rozne poziomy nagrzewania kazdy oznaczony innym kolorem diody, wysuwany 2 stopniowy grzebien, 2 poziomy pary/ lub bez. Naprawde mocna rzecz.
No ale do rzeczy.... Jednym slowem: REWELACJA. Moje wlosy są naprawde pozwijane, pierwsze prostowanie zrobilam tak o "po wlosach" bez dzielenia ich na kosmyki i tej calej zabawy uzyskalam w 10 min efekt na jaki musialam 40 min pracowac starą "niby-prostownica". Nie ciągnie wlosow, gladziudko przejezdza, ma dodatkowo JONIZACJE co zamyka luski wlosow. Para jest rewelacyjna bo praktycznie nie musze sama wczesniej kazdego pasma rozczesywac.. para robi to za mnie.

Jesli jest jakis minus to moze to ze jest nieco ciężka, ale tyle bajerow trzeba gdzies pomiescic
I drugi minus to wielkosc plytek, dla krotkich wlosow odpada. Ale od poldlugich do dlugich... POLECAM!!!!
Hekate_23 jest offline Zgłoś do moderatora