Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekać czy dać sobie spokój?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-19, 22:46   #1
frambi
Raczkowanie

Unhappy

Czekać czy dać sobie spokój?

Otóż postaram się jak najjaśniej naświetlić sytuację.
Więc, jakiś tydzień temu odezwał się do mnie na nk pewien chłopak którego poznałam na imprezie w styczniu. Szczerze nawet nie zwróciłam mocno na niego uwagi bo byłam na tej imprezie z obecnie Ex facetem i byłam zapatrzona w niego. No i jak mu nap pytanie czy poznaliśmy się na tej imprezie styczniowej to odparł że tak i że szkoda że tylko z niej... więc odparłam czemu dopiero teraz się odzywa skoro to było w styczniu a teraz mamy maj. odp mi że nie znał mojego nazwiska ani imienia nie mógł mnie znaleźć... i tak od słowa do słowa wyciągnął ode mnie nr gg i tel. zaczął słodzić że mu się podobam i czy kiedyś się z nim spotkam. Aż pewnego razu coś mnie tknęło i oblukałam jego profil na nk i był tam jakiś opis od pewnej dziewczyny że go kocha itd co prawda z przed miesiąca... I 4 dni temu odezwał się wieczorem jak zawsze a ja wypaliłam z tekstem czy jego dziewczynie nie przeszkadza że słodzi innym.... nic mi nie odp więc za ok 10min nap następną wiadomość że tak myślałam że ona nic nie wie a on szuka wrażeń na boku... wtedy odp mi że nie są razem od tygodnia i jak coś to wcale nie szuka wrażeń i dodał dobranoc i zniknął... jak potem odpytałam koleżankę to faktycznie nie są razem... na drugi dzień rano nap mu smsa że nie wiedziałam o ich rozstaniu i czy czuje się urażony. odp mi tylko "Nie" i więcej nie napisał... wczoraj wysłałam sma co u niego i też nie odp. Myślicie że się jeszcze odezwie czy może go śmiertelnie obraziłam? Wpadł mi w oko i nie wiem co robić a nie chcę wyjść na nachalną bo mamy sporo wspólnych znajomych i nie chcę sobie narobić wstydu że się narzucam Co myślicie o tej sytuacji ?