Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My się jeździć nie boimy i po drogach się wozimy! - mamy już prawo jazdy - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-20, 08:42   #340
agness813
Raczkowanie

Dot.: Amatorki - czyli mam prawo jazdy i co dalej? - cz. II

Cytat:
Napisane przez kardamon Pokaż wiadomość
Ja jeżdżę jeszcze z TŻtem. Nie chce mnie samej w samochodzie puszczać. Ogólnie- motywuje i chwali. Ale wleciałam w taką zalaną dziurę na drodze i od razu wszedł na inne tony. Niby powinnam znać na pamięć każdą dziurę na naszej ulicy
Wyrzuć go czym prędzej z samochodu

Cytat:
Napisane przez PannaCola Pokaż wiadomość
A ja znów nie jeżdżę...

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Dzisiaj jak jechałam w deszczu to czułam się jakbym pływała- wszędzie woda... Było niefajnie, ale przecież to nic w porównaniu z osobami z południa
A ja mam wyrzuty...bo u mnie suchutko..nawet nie pada

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam straszny powrót do domu. Na szczęście rzeki opadły i mosty są przejezdne, ale był ogromny korek, w dodatku straże co chwilę chciały się przedostać więc samochody musiały zjeżdżać na pobocze. Ja też się usuwałam, o mało co nie zawadzając podwoziem o jakiś krawężnik, ale chciałam zrobić miejsce a nie było za bardzo gdzie zjechać. Dobrze, że nie uszkodziłam sobie nic.
Współczuję...niech to się wreszcie skończy....nie mogę pojąć jak władza mogła dopuścić do takiego stanu rzeczy nie mogę patrzeć jak ci biedni ludzie płaczą bo stracili w jednej chwili dorobek całego swojego życia

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Ja jeżdżę codziennie z tym że to jest ciągle ta sama trasa, więc nie ma się czym chwalić. Jeżdżenia po nieznanych terenach w dalszym ciągu paniiicznie się boję.
W końcu znudzi Ci się ta jedna trasa,zobaczysz

Ja wybieram się dzisiaj do mamy a potem z nią do szczecińskiego parku Kasprowicza,będę tam jechać pierwszy raz,już sobie obcykałam trasę na googlach i pora wcielić ją w czyn