2010-05-20, 08:42
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Amatorki - czyli mam prawo jazdy i co dalej? - cz. II
Cytat:
Napisane przez kardamon
Ja jeżdżę jeszcze z TŻtem. Nie chce mnie samej w samochodzie puszczać. Ogólnie- motywuje i chwali. Ale wleciałam w taką zalaną dziurę na drodze i od razu wszedł na inne tony. Niby powinnam znać na pamięć każdą dziurę na naszej ulicy 
|
Wyrzuć go czym prędzej z samochodu 
Cytat:
Napisane przez PannaCola
A ja znów nie jeżdżę...
|

Cytat:
Napisane przez Vivienne
Dzisiaj jak jechałam w deszczu to czułam się jakbym pływała- wszędzie woda... Było niefajnie, ale przecież to nic w porównaniu z osobami z południa 
|
A ja mam wyrzuty...bo u mnie suchutko..nawet nie pada 
Cytat:
Napisane przez isa666
Ja wczoraj miałam straszny powrót do domu. Na szczęście rzeki opadły i mosty są przejezdne, ale był ogromny korek, w dodatku straże co chwilę chciały się przedostać więc samochody musiały zjeżdżać na pobocze. Ja też się usuwałam, o mało co nie zawadzając podwoziem o jakiś krawężnik, ale chciałam zrobić miejsce a nie było za bardzo gdzie zjechać. Dobrze, że nie uszkodziłam sobie nic.
|
Współczuję...niech to się wreszcie skończy....nie mogę pojąć jak władza mogła dopuścić do takiego stanu rzeczy nie mogę patrzeć jak ci biedni ludzie płaczą bo stracili w jednej chwili dorobek całego swojego życia 
Cytat:
Napisane przez beoneself
Ja jeżdżę codziennie  z tym że to jest ciągle ta sama trasa, więc nie ma się czym chwalić. Jeżdżenia po nieznanych terenach w dalszym ciągu paniiicznie się boję.
|
W końcu znudzi Ci się ta jedna trasa,zobaczysz
Ja wybieram się dzisiaj do mamy a potem z nią do szczecińskiego parku Kasprowicza,będę tam jechać pierwszy raz,już sobie obcykałam trasę na googlach i pora wcielić ją w czyn
|