Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-20, 11:05   #1710
drcron
Zakorzenienie

Dot.: "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień

Aiulek ja bede miala taki pasy sa tam dlugasne i fotelik sie miesci sprawdzalam

Darusia moi rodzice w aucie tez maja zakrotkie pasy maja forda jakiegos tam combi i specjalnie jedne pasy tata wymienial zeby mozna bylo fotelik z tylu wpinac otatnio byla szopka bo ja foteik zamontowalam na srodku auta uzywajac tylko srodkowych pasow

Libra bardzo chetnie przyjme z 10 kg by zeber nie bylo mi widac

a my dziiaj nie idziemy nas zczepienie ale za to moze uda mi sie fryzjera odwiedzic albo chociaz namowic by przyjechal do domu a na szczepienia nie idziemy bo nasza Pani doktor chora a ja nie chce by inna nas badala uparlam sie ze bede chodzila do jednego lekarza i tego sie trzymam zreszta tamta zalecila wyniki wiec musi sama je zobaczyc a po drugie ona zna cala historie naszej rodziny wiec nie usmiecha mi sie mowic o wszystkich chorobach i kontaktach kolejnej lekarce no i na drugi czwartek dopiero idziemy mam andzieje ze Julka przejdzie bezproblemowo bo w niedziele chrzciny mamy

drcron jest offline Zgłoś do moderatora