Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
hej hej pisałam do Was jakieś 2 h temu i widzę że się nie dodało:/
ja dziś jak zwykle spałam prawie do 13 ale jak mąż wraca z pracy po 22 to zanim się nagadamy to jest 2 w nocy
co do alkoholi to ja uwielbiam piiiiwooooo!!! heinekenka albo carlsberga.. w ogóle piwek to mogę wypić z 10 i jestem trzeźwa... za to po 2 strzałach wódki już mi się we łbie kręci generalnie innych alkoholi nie lubię... ewentualnie wypiję finlandię żurawinową ze spritem hehe.... a tak to piwosz ze mnie straszny aż się dziwiłam sama sobie że tak łatwo mi było z tego zrezygnować w ciąży... no i z papierochów
ja dziś na obiadek makaron z truskawkami których nie powinnam jeść, ale nie mogłam się oprzeć
dzidzia nie byłam jeszcze na porodówkach.. ale spokojnie- npewno będę sie wybierać i dam Ci znać jak będę już po
kto ze mną pójdzie jutro na lody?? wkurza mnie to że wszyscy pracują i brakuje mi towarzystwa i..... nie myślałam ze to powiem, ale brakuje mi trochę pracy z chęcią bym do niej wróciła na te 2 miesiące
|