2010-05-20, 19:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
E.J. ja mu sie nie dziwie... Nie przesadzasz troszke? Rozumiem, ze tesknisz, ale 135 km to jednak sporo... Paliwo tez troszke kosztuje.
|
Nafi najgorsze jest to, że sam zaproponował że jak drogi inne nie obeschną do jutra to przyjedzie tym objazdem a jak mu wspomniałam o uczelni to z przyjemnością skorzystał z tej wymówki by się wycofać Nie widzieliśmy się tydz. nie 1, 2 dni tylko już naprawdę dużo Gdyby chciał, gdyby mu zależało i gdyby tak tęsknił to by przyjechał mimo wszystko, mimo trudności 
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
Cytat:
Napisane przez m a d e i r a
E.J. bez fochów! Wiem że jesteś wkurzona ale opanuj się, napisz mu tylko smsa że masz nadzieje, że on Ci to wynagrodzi i 'dobranoc' i prześpij się z tym. Przecież nie chcesz kłótni. 135km to kawałek jest. A jutro obudzisz sie na pewno w lepszym humorze.
|
I tak nie zmienia to faktu, że dla chcącego nic trudnego.
Poza tym naprawdę ostatnio bardzo rzadko się widujemy a teraz to już jakaś masakra 
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
Ale dzięki dziewczyny
|