Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-20, 19:53   #2193
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
E.J. ja mu sie nie dziwie... Nie przesadzasz troszke? Rozumiem, ze tesknisz, ale 135 km to jednak sporo... Paliwo tez troszke kosztuje.
Nafi najgorsze jest to, że sam zaproponował że jak drogi inne nie obeschną do jutra to przyjedzie tym objazdem a jak mu wspomniałam o uczelni to z przyjemnością skorzystał z tej wymówki by się wycofać Nie widzieliśmy się tydz. nie 1, 2 dni tylko już naprawdę dużo Gdyby chciał, gdyby mu zależało i gdyby tak tęsknił to by przyjechał mimo wszystko, mimo trudności

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
E.J. bez fochów! Wiem że jesteś wkurzona ale opanuj się, napisz mu tylko smsa że masz nadzieje, że on Ci to wynagrodzi i 'dobranoc' i prześpij się z tym. Przecież nie chcesz kłótni. 135km to kawałek jest. A jutro obudzisz sie na pewno w lepszym humorze.
I tak nie zmienia to faktu, że dla chcącego nic trudnego.
Poza tym naprawdę ostatnio bardzo rzadko się widujemy a teraz to już jakaś masakra

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Ale dzięki dziewczyny

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora