Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-20, 19:49   #4087
boszka1987
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez sylwusia085 Pokaż wiadomość
hejka, ja dzis same proteinki. bleeee ie nawidze tego dnia;]

haniula- moja skrobia ma 83 wegle one wszystkie maja duzo tylko pewnie sa inaczej przyswajalne itp... chyba wiec nie bede sie madrzyc ;]

artykul fajny, ale wsniosek jest taki ze dieta ta nie ejst dobra bo nie zjadamy prawie wcale wegli ktorych potzrebujemy i ze jednak jojo jest hm... na szczescie mi narazie kg nie wracaja mimo obzarstwa a zdrugiej strony elskede tobie wracaly przy obzeraniu sie tak?? sama nie wiem jak do tego podchodzic......... mi sie wydaje ze trzeba tak jak gall- postawic glownie na cwiczenia po diecie i zastosowac sie do metody MZ
no własnie tego jojo się najbardziej boje, bo niby teraz jemy co popadnie i grzeszymy w cholere i niby kg nie wracają, ale za to potem jak sie skończy III faza i pozwolimy sobie na jeszcze więcej to kg mogą wrócić szybciutko i to z nawiązką... tego się najbardziej boje
a dzisiaj proteinowy czwartek i cały dzień się dobrze trzymałam, a potem pojechałam do znajomej na całe popołudnie i byłam zmuszona zjeść u niej ziemniaki z mizerią, gulaszem i sosem ale żałuje ale byłam taka głodna że musiałam coś zjeść,ale się pocieszam że przynajmniej duuuuuuużo wody mineralnej dziś wypiłam i mimo to będzie jutro spadek...(w marzeniach chyba buuu)
boszka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując