2010-05-21, 09:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;19463947]też mam zapalenie chyba.. tzn miałam i zaczęłam brać urinal.. i przeszło ale po kilku (chyba 3 dniach wróciło..)
i teraz się od tego odpędzić nie mogę..
jak rano nie wezmę urinalu to masakra pod wieczór jest.. :|
nie wiem jak się tego pozbyć..
znacie może coś lepszego od urinalu?[/QUOTE]
Polecam pic skrzyp polny kilka razy dziennie, możesz też vrac tablekti z zurawiną, najlepsze sa te produkowane przez szwedzkie firmy,kup sobie tez wodę jana
Cytat:
Napisane przez MATUR
wieci chce sie z Wami czyms podzielic poniewaz oprawil mi sie humorek  Azakowana wie czemu  jest cos takiego jak smsy tzw z nieba i polega to na tym ze kazdego dnia otrzymuje sie fragment z Pisma Swietego i cytat np Sw Faustyny. i potem łanuszkiem to przekazuje sie dalej, moze to znacie. w zwiazku z tym chce Wam napisac jakie smsy ja dostalam jak czekalam na wyniki matur ustnych. na angliku:"mowa Boza wymowna jest i nic jej zagluszyc nie zdola", a czekajac na wynik z polaka i doljac sie ze zle mi poszlo:"wy bedziecie sie smucic, ale smutek wasz przemieni sie w radosc". wiem ze to nie jest watek w ktorym powinnam to napisac ale kurcze moze te dziewczyny ktore choruja na Pcos dzieki temu znajda wiare  bo nie ukrywam ze te smsy mnie naprawde wciagnely i codzxiennie jak je dostaje to przyrownuje do swojego zycia. no a te dwa w dni matur to prawdziwy głos z nieba 
|
Od kogo dostajesz te sms-y ?
Ja spotkałam się kilak lat temu z łańcuszkami drogą pocztową 
Cytat:
Napisane przez lovebites
kopnienta najlepszym i najbardziej skutecznym lekiem jest furagina. Tylko jest ona na recepte.
|
Furaginy nie wolno stosowac przy skapomoczu!!!!!!!
|
|
|