Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-21, 11:09   #1508
bede_
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

Cytat:
Napisane przez AgnieszkaRutkowska Pokaż wiadomość
Hej kochane
Wczoraj przerwalam diete ... Zjadlam normalny obiad (moja ulubiona zupke buraczkowa ) i od razu poczulam sie lepiej.
Jezeli zaczne sie znow odchudzac to tylko z ONZ, bo Turbo niestety nie dziala na mnie ;/ a trasznie chcialabym schudnac tak z 10 kg ...

Ale widze,ze Wasze wyniki sa super, wiec gratuluje i zycze wytrwalosci!!
BEDE_ jeszcze raz dziekuje za Twoje menu na pewno mi sie przyda przy kolejnym razie No i czy na ONZ moge cwiczyc? konkretnie chodzi mi o aerobik ...
Buraczki to mieszczą się w grupie warzywa ( ONZ ), więc zupkę też można pewnie zrobić Jeśli chodzi o ćwiczenia, to zalecane są spacery 30 min dziennie lub 2 x 30 min/ONZ. Nie wiem, czy organizm jest w stanie więcej znieść przy diecie Ale z tego co czytałam wcześniej niektóre dziewczyny ćwiczyły i nie narzekały. Wydaje mi się, że jak się ćwiczyło wcześniej można spróbować nie przerywać,ale zaczynać intensywne ćwiczenia razem z dietą to chyba nie jest dobry pomysł. Powodzenia!!I jeśli wrócisz do diety wracaj do nas!
.
od 10.12 utrwalanie ( faza III )
bede_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując