Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na opaloną twarz- nie solarium.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-29, 20:59   #2
mckabi
Zadomowienie

Dot.: <>moja Twarz<> =]

Cytat:
Napisane przez adoosienka
Dziewczyny mam pytanie. Mam dosc chodzenia na solarium... Dlatego chcialabym miec inny sposob na opaloną twarz (na cialo sposob mam;]). Jestem juz troszke opalona, ale opalenizna przeciez schodzi a ja chce miec opalona caly czas. Wobec tego myślę o jakims hmmm kremie? do twarzy (nie chce zwyklego samoopalacza bo sie boje- nigdy nie uzywalam). Mozecie polecic mi coś naprawde skutecznego? Moze jednak samoopalacz- tylko jaki? co jest najlepsze? (nie chce smug na twarzy itp). Pomozcie... na pewno jestescie bardziej doswiadczone...

I jeszcze jedno MEGA wazne pytanie: jak to jest z tego typu specyfikiem o jaki pytalam wyzej a trądzikiem?? Czy po czyms takim wyskakują pryszcze? nie chce pryszczy

Przepraszam za tyyle pytan, ale naprawde okropnie na Was licze dziewczyny... mam nadzieję, ze mnie nie zawiedziecie
Po pierwsze to bardzo dobrze, że zrezygnowałaś z solarium
Ja na prawdę z czystym sumieniem mogę polecić Ci samoopalacz Avene. Nie masz się przy nim czego obawiać. Nie tworzy smug, ma ładny naturalny kolorek (nie jakiś żółty czy pomarańczowy) i nie wyczuwalny zapach samoopalaczowy. Drugi bardzo zachwalany to La Roche Posay, Autohelios. Taka sama objętość - 100ml i podobny cenowo. Różni się tym, że zawiera alkohol i na pewno nie zapycha (Avene niestety może, ale nie musi ) Alkoholu nie musisz się obawiać, nie wysusza.
Pozdrawiam
mckabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując