2006-05-29, 20:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: <>moja Twarz<> =]
Cytat:
Napisane przez adoosienka
Dziewczyny mam pytanie. Mam dosc chodzenia na solarium... Dlatego chcialabym miec inny sposob na opaloną twarz (na cialo sposob mam;]). Jestem juz troszke opalona, ale opalenizna przeciez schodzi a ja chce miec opalona caly czas. Wobec tego myślę o jakims hmmm kremie? do twarzy (nie chce zwyklego samoopalacza bo sie boje- nigdy nie uzywalam). Mozecie polecic mi coś naprawde skutecznego? Moze jednak samoopalacz- tylko jaki? co jest najlepsze? (nie chce smug na twarzy itp). Pomozcie...  na pewno jestescie bardziej doswiadczone...
I jeszcze jedno MEGA wazne pytanie: jak to jest z tego typu specyfikiem o jaki pytalam wyzej a trądzikiem?? Czy po czyms takim wyskakują pryszcze? nie chce pryszczy
Przepraszam za tyyle pytan, ale naprawde okropnie na Was licze dziewczyny... mam nadzieję, ze mnie nie zawiedziecie 
|
Po pierwsze to bardzo dobrze, że zrezygnowałaś z solarium 
Ja na prawdę z czystym sumieniem mogę polecić Ci samoopalacz Avene. Nie masz się przy nim czego obawiać. Nie tworzy smug, ma ładny naturalny kolorek (nie jakiś żółty czy pomarańczowy) i nie wyczuwalny zapach samoopalaczowy. Drugi bardzo zachwalany to La Roche Posay, Autohelios. Taka sama objętość - 100ml i podobny cenowo. Różni się tym, że zawiera alkohol i na pewno nie zapycha (Avene niestety może, ale nie musi ) Alkoholu nie musisz się obawiać, nie wysusza.
Pozdrawiam
|
|
|