Wątek
:
majowe odchudzanie! Kto chętny??
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-05-21, 13:25
#
1
owieczka89
Przyczajenie
majowe odchudzanie! Kto chętny??
Witam!
Jestem tu nowa. Jest to mój pierwsza założony wątek.
Mam problem z jedzeniem. Niby nie wyglądam jakoś tragicznie, ale mam bardzo częste napady GŁODU
chcę koniecznie coś z tym zrobić!
Nie planuję zrzucania 10 czy 15 kg...ale tak ze 2-3kg. Teoretycznie to żaden problem...3 dni nic nie jeść i po sprawie, ale ja bym chciała, żeby te - 3 kg już mi zostały...i żebym nie dostawał tego napadu głogu...
Przed chwilką wróciłam ze szkoły i po drodze pochłonęłam wielkiego rogala z budyniem i do tego jogurt z czekoladą...juz nie wspomnę o 3 kromkach suchego chleba, które się napatoczyły przed wejściem do kolejnego sklepu do rogala...czuje się teraz taka ciężka...a nie umiem tego zwymiotować
Znalazłam przed chwilką 2 listki Linea. Co prawda nie wierzę w te specyfiki, ale mam nadzieję, że na początek ograniczą moją chęć na jedzenie...a po 3 dniach, kiedy już trochę mi się skurczy żołądek będę radzić sobie sama
Nie zamierzam stosować żadnej diety. Po prostu ograniczę słodycze i węglowodany...i wieczorem brzuszki!!!
Zaczynam od juta! Któraś ma ochotę się przyłączyć? tak w większej grupie raźniej
Ja już dzisiaj zrobię wieczorem brzuszki
a kilka dni z Lineą zacznę od jutra!!!!!
Edytowane przez owieczka89
Czas edycji: 2010-05-21 o
13:26
owieczka89
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do owieczka89
Znajdź więcej postów owieczka89