2010-05-21, 14:36
|
|
BAN stały
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Cytat:
Napisane przez moncia412
Witam serdecznie
Nie po raz pierwszy się "zaczynam" odchudzać oczywiście to w cudzysłowu bo już setki razy próbowałam , ale ciągle mi nie idzie. Tym razem postanowiłam spróbować czegoś nowego. Mianowicie razem z chętnymi dziewczynami byśmy się wspierały razem w trudnych momentach- załamkach hihih. Mam nadzieję, że się jakieś znajdą 
mam 162 cm wzrostu i ważę 69,6 kg wiem masakra i dlatego proszę o wsparcie  bo sama chyba nie dam rady.
Pozrdowionka zaczynamy
Dziś już nie będę pisała co zjadłam ale od jutra zacznę  . dzis juz na pewno nic nie tknę . Jutro ważenie i rozpiska co i jak ..............
|
Ja Cię wspieram!
Jeżeli chcesz schudnąć to:
tu nie chodzi o to, że np. dzisiaj już nic nie zjem, dieta NIE polega na głodzeniu się!!!
Musisz coś jeść, chodzi o to, aby było to zdrowe i mało kaloryczne. Wiem w takich chwilach najbardziej chce się zjeść całą tabliczkę czekolady, ale trzeba się trzymać. Ja przez 2 tygodnie schudłam 4 kg!! I to właśnie dzięki idealnie zbilansowanej diecie. Co prawda pierwsze 2 dni były najgorsze, ale potem poszło super i nadal idzie.
Domyślam się że chcesz zrzucić ok. 5-9 kg. Więc z ciekawość chcę zapytać co konkretnie masz zamiar jeść i przez jak długi okres masz zamiar stosować tą dietę? Aha i nie wspominając o ruchu fizycznym, bo bez tego żadna dieta nie ma sensu??? Trzymam za Ciebie kciuki
Pozdrawiam
wasza-Maza312.
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------
Cytat:
Napisane przez lava03
Witam 
Od kilku dni czytam i czytam różne wątki dot.odchudzania i...postanowiłam dołączyć do Was. Przyjmniecie? 
Może w ten sposób zmobilizuję się, bo muszę zrobić coś z e swoją wagą.
Jeszcze nigdy tyle mnie nie było  Mam 170 cm i 74,5. Ratunku !!!
Nie wiem jeszcze za bardzo jak się tu poruszać na tym forum, zatem wybaczcie za moje wpadki 
|
Spokojnie- pomożemy
Ja też odchudzałam się już miliony razy, ale teraz chcę wagę utrzymać na stałe . Więć wiem nieco o tych przeróżnych dietach i o efekcie jo-jo więc pytajcie pytajcie. Postaram się pomóc 
Pozdrawiam
wasza- Maza312.
|
|
|