2010-05-21, 15:38
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Zuziczka,ycnan,Ray, Atlidee dzięki za przytulaski,kciuki i buziaczki.Ja psychicznie już się trzymam,dołki chyba każda z nas ma...Fizycznie nie puszcza,boli nadal,jak nie przestanie przez kilka dni,to pojadę prosto do szpitala.Idę zaraz leżeć.
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n
Co do mojego lekarza, to on jakis uczulony na punkcie tycia w ciąży. Aż mi się ryczec chciało wczoraj... wszystkie babki zestresowane w poczekalni, czy za dużo nie przytyły...
|
A wyobraż sobie co musiała jego żona w ciąży przechodzić (jeżeli takową posiada).
Cytat:
Napisane przez Zuziczka
Ja mieszkalam cale zycie w domku i polecam wam kazdy byle nie DUZY! Ogromny koszt utrzymania, a dzieci i tak was zostawia w tym domu samych po jakis 18 latach
Za to moj mezus wygral 4ke w TOTKA i 250zl nam wpadlo! Humor mi sie troche poprawia na ta mysl...
|
Jestem tego samego zdania.Jak bym budowała dom,to nie za duży.
Gratuluję wygranej.
Cytat:
Napisane przez calabria
a mam jeszcze pyanko do mamusiek  myślicie ze dzidzia zbliza do siebie partnerów?tzn chodzi mi o to ze czasem z moim TZ mielismy różne kryzysy w związku i w ogóle mam wrazenie ze ja kocham go bardziej...  i sie zastanawiam czy on inaczej na mnie spojrzy jak juz bedzie maleństwo?
|
Mój mąż mówił przed narodzinami że po -nie będę dla niego na 1miejscu tylko córcia.I powiem szczerze że spadłam na 10te,a 9 pierwszych zajęła córeczka ...A niby to mężowie się czują odrzuceni,gdy pojawia się dziecko..My jesteśmy 9 lat razem,trochę się ochłodziło ,ale to w żadnym wypadku nie wina córki,tylko nasza.
Cytat:
Napisane przez Mpik82
Wypatrzyłam dziś na allegro łożeczko z szuflada plus materac -fakt używane, ale ponoc w stanie idealnym plus do tego lozeczko-kojec, za 125zł  w niedziele jedziemy je odebrac
co wy na to???
|
Jak bym nie miała już łóżeczka,to też bym się skusiła.Dobra okazja.Kojec i ja chcę .
mszu,dash,cellaris,Kalex gratuluje córeczek
enis84 gratulacje synka
Zuziczka,ale słodkie te kociaczki małe .
aaneczka1984,przykre że twoja mama jest taka niewyrozumiała.Jeszcze jak by to była teściowa-to można zrozumieć.
Rozaliontka,witaj  .
mam nadzieje że nie poprzekręcałam nicków
Edytowane przez kliwia7
Czas edycji: 2010-05-21 o 15:47
|
|
|