Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-21, 19:40   #1421
Le Baiser
Przyczajenie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy

Cytat:
Napisane przez Maddalena77 Pokaż wiadomość
Mój tż też jest Włochem ale 100 procent z Sycylii
Mieszkamy razem we Francji.
Wiesz co do różnicy wieku nie widac jej az tak bo on się dobrze trzyma skubaniec.
Ja mam 32 lata a on 46
Czasami ją odczuwam na własnej skórze,traktuje mnie jak małą dziewczynkę to zrób tak a to nie tak.Prostuję go szybko,ale ma takie zapędy i tyle.
On dośc przeżywa różnice wieku,boi sie że kiedyś odejdę z kimś młodszym.

Co do Twoich planów uważam że powinnaś zaryzykować i wyjechać,Co z tego że zostawiasz doczesną rzeczywistość.Nie palisz przeciez za soba mostów.Jedziesz spróbować innego życia,a to przecież jak najbardziej jest pozytywna sprawa.
Zawsze możesz wrócić jak coś będzie nie po Twojej mysli.Rodzina z czasem tez go zaakceptuje zobaczysz.
A gdzie będziecie mieszkać w Milano ?
Moj Tż też się dobrze trzyma , choć róznica ja 22 on 37 jest zauważalna .
Też tak uważam, że nie pale za soba mostów, bo do szalonych swiat nalezy wiem ze jak teraz nie pojade, to nasz związek może nie wytrzymać, w końcu ile można żyć ciągle czekając na kolejne spotkania .
Tak w Mediolanie , jak dla mnie to dobre miasto odnośnie mojego kierunku studiów .
Maddalena77 u mnie tez tak jest, że stara się mnie poprawiać i mówic ze to tak a tamto nie tak, i niektóre uwagi respektuje , bo naprawde cenie jego zdanie, uwielbiamy ze sobą rozmawiać .
Le Baiser jest offline Zgłoś do moderatora